18 entry daha
  • patron yarağı üzerinde zıplaya zıplaya kendini geliştirmiş folloşların da bu orospu çocukluğunu savunması pek manidar oluyor.
    yani özür dilerim ama olaya 14 yıllık üst düzey yöneticisi perspektifinden bakmaya çalışıyorum, yine aynı sonuca ulaşıyorum, ortada tartışılamayacak bir orospu çocukluğu var. duruma getirebildiğim tek açıklama bu yarrak teorisi oldu.

    ehm neyse; iş hayatı pek uzmanlık alanım sayılmaz aslında. geçen hafta zorunlu stajıma başladım; ömrümde ilk kez biraz ucundan tattım sabahın köründe kalkıp, servise yetişip bir saat mesafedeki fabrikaya gitmeyi, 9 saatlik mesaiyi, eve dönüş ile uyku arasındaki zaman darlığından ne yapacağını şaşırmayı. o mesai saati 9'dan 12'ye çıksa bir gün bile dayanamazdım herhalde.

    şimdi sen gelmiş bana diyorsun ki, yeri doldurulamaz %1lik dilimin içinde değilsen patron tarafından doyasıya sikilmelisin, sikilmek istemiyorsan bakman gereken aileni falan düşünmeyip bu kadar işsizlik varken, o işi o şartlarla da kabul edecek-etmek zorunda olan- tonla insan varken 12 saat mesaiyi kabul etmemeli, pazarlık yapıcam diye işsiz kalmalısın; neden? çünkü ben çok süperim o seminer senin bu seminer benim geziyorum sen mal olduğun için öl zaten hoha.

    bak yine sinirlendim.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap