• minibüs şoförü diye bile uzatmak istemedim ki r sayısı azalmasın.

    bilinmeyen bir ülkenin bilinmeyen bir ilinde çalışır. önce saate 80-90 km/s hız ve slalom yaparak 1 km'lik yol içinde diğer bir minibüs ile yarışır. ardından ara bir durakta elinde telsiz ve telefon bulunan yönetici orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğu ile "o beni geçti o şunu geçti 4 (yazıyla dört) dakika bilmemne" diye konuşarak 5 dakikadan fazla yolcuları bekletir az öce 80-90 km/s hız yapıp slalom yapan kendisi değilmiş gibi. bu dengesizliğe sinirlenip orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu sıcakları olan bu bilinmeyen şehirde pencereyi açar ve elinde telsiz olan orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğuna "kardeşim neyi bekletiyorsunuz, az önce slalom yaparak jet hızıyla gidiyorduk şimdi bekletiyorsunuz" dediğinizde oradaki baş orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğu size dünyanın en boktan cevabını verir: - sizin sağlığınız için dikkat ediyoruz!
    ancak bu orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuklarından ölesiye nefret eden bu yazar bu söze daha çok sinirlenir ve "kardeşim sağlığımızı düşünüyorsanız slalom yapmadan gideceksiniz" ile başlayan bir cümle ile cevap verir. direksiyondaki orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğu ise bunun üzerine tamam abi ben gidiyorum der dışarıdaki orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğuna ve gaza basar. gaza basar dediysem sadece 20km/s hız yapacak kadar basar merak etmeyin. ve yaklaşık 2 km'lik yolu saatte 20-30km/s ortalama hız ile alır. sonra bir kavşağa gelir ve bu bizim sağlığımızı sonsuz düşünen orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğu sola dönmeye çalışan bir kamyonu sadece 3 (yazıyla üç) saniye beklememek için hemen 1.5 metre sağındaki su kanalını hiçe sayarak sağ iki tekerleğini kaldırıma çıkararak kamyonu "sağ"lar (sollamak/sağlamak)
    sonunda yazar ineceği yere gelir sağ sağlim. bu muhteşem güvenli ve huzur içindeki yolculğu bize sağlayan elbette bizlerin sağlığını sonsuz düşünen orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğu şoför ile orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğu telsizli görevlidir.

    şunu söylemeliyim ki, eğer diğer orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğu minibüsçü bizim orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğu minibüsçüyü geçmemiş olsa bizim orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğu minibüsçünün geliri sadece ve sadece en fazla 8-10 tl artacaktı. mesai saati sonu olmadığı için bu kadar olacağını bile sanmıyorum. bu iyi niyetli bir tahmin.

    gördüğünüz gibi bu bilinmeyen ülkede insan hayatı sadece 8-10 tl değerindedir ve maalesef orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğu minibüsçünün inisiyatifindedir.

    başlığa troll demeden önce lütfen diğer entrylerime bakınız.

    not: bu entry hiç bir orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğu minibüsçüye hakaret içermez. tamamen bugün hatta daha 30 dakika önce yaşanmış gerçekleri yansıtır.

    başlıktaki rrrrr sayısı moderasyon tarafından azaltıldı. ama bu minibüsçünün orospu çocukluğunda hiç bir değişikliğe neden olmadı.

    not: bu başlık ilk açıldığında orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğu minibüsçü şeklinde idi.
105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap