36 entry daha
  • catherine zeta jones filmin başında golf kulüplerinde takılan, hayır işleriyle uğraşan klasik kocası zengin ev kadını portresinden, başları belaya bulaşınca geçtiği dik duruşlu, yeri gelince kocasını kurtarmak için ölüm emirleri veren, uyuşturucu satıcılarıyla birebir pazarlık yapan devlet gibi kadın rolüne çok iyi geçiş yapmış. kısa rolünde çok başarılı buldum. bundan ziyade etkili bulduğum diğer performans da don cheadle'a ait, sevmediğim filmi yok adamın.

    filme gelirsek; farklı hayatları anlatıyor olması açısından 21 gram'a benzetildiğini ve sonunda insanların kesişmediği açısından da eleştirildiğini okudum. öncelikle her film böyle çevrilmek zorunda değil, biz de sonunda sunay akın'dan bir hikaye dinler gibi "aa o adam demek ki o muymuş" demek ihtiyacı hissetmemeliyiz bence. iki film de çok başarılı, sadece bunda karakterlerin birbirleriyle tanışmalarına gerek yokmuş demek.

    film gerektiğinden uzun veya sıkıcı da değil. 147 dakika bu tarz mesele anlatan bi film için gayet normal. uzunmuş da sıkıcıymış da demek için reklamlar dahil bir buçuk saatlik star tv'nin garip yaratıklı filmlerine fazlasıyla alışmış olmak gerekiyor. basit bi televizyon filmi değil sonuçta. ama oldum olası uyuşturucu filmlerinden süpersonik, hayatı değiştirecek ilham verici mesajlar çıktığını düşünmediğim için, benim adıma klasikler arasında yer almaz bu film o ayrı.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap