90 entry daha
  • yurtdışından gelen birkaç misafirle ilgilendiğim için karınları acıktığında çok gürültülü olmayan, lezzetli ve güzel yemekleri olan, merkezi bir yere gitmek istediklerini söylediklerinde, aklıma ramazan ayında çok göze batmadan onları ağırlayabileceğim ve otellerine yakın olarak tünel'deki subesini seçtim.
    gittik, yedik içtik hepsi güzeldi bunda sorun yok. bomonti tercih ettik son turda soğuk bomonti kalmadı başka verelim falan dediler, onu da hallettik neyse.
    lakin ben otopark sistemlerine takıldım.
    iş icabı çok kez istanbul'da otopark kullanıyorum, çeşitli mekanlarda vale hizmetini kullanıyoruz falan ama big chefs'in tünel şubesinde mekanın önü boş olmasına karşılık zorunlu vale hizmeti karşılığı 20tl vermek bana çok ama çok saçma geldi.

    yani hemen karşıdaki kat otoparkına bıraksam inanın maksimum 8lira öderdim.üstelik aracım yolun parka müsait(yani boş) kısmına koyulmadı, tee arka sokağa bırakıldı.(mekan önünde 3 araçlık yer vardı ama sadece 1tane golf vardı park edilmiş)
    bu çok garibime gitti ne yani üstünde 3 anten olan peugeot 206 sedan aracım var diye mekan önüne değil arka sokağa bırakıldı aracım ve dediğim gibi mekan önü boş, yola rahatça bırakılıyor yani.
    bu duruma sinirlendim önce, sonrasında da arka sokağa bırakılan ve zaten parkın ücretsiz olduğu bir yerde 10metre araba kullanmak için 20tl bana çok geldi. ha bu arada vale hizmetinde fiş te yok ha. yani 20lira karşılığında bir makbuz da alamıyorsunuz üstelik.
    emirgan sütiş'te bile park ciddi bir sorunken otopark/vale için ücret ödemezken (ki orası acayip kalabalık bir yerdir her zaman) burada boğaz kenarı restoranı gibi fahiş vale ödemek bana saçma geldi.
    ama restoranı çok beğendim, misafirler de çok beğendi, yemeklerde serviste asla sorun yok. bunu ek olarak yine belirtmek isterim. ama vale mi? almiim, katlı otoparktan 2 adım yürürüm yine de valeye vermem o parayı.
484 entry daha
hesabın var mı? giriş yap