96 entry daha
  • annenin ölmesiyle ilgili duyduğum, duyabileceğim en güzel konuşmayı yaparak kendisine olan hayranlığıma hayranlık kattı kenan ışık. ekran başında olmama rağmen alkışlarken buldum kendimi. allahtan yalnızdım, ne ağladığımı ne alkışladığımı bilmedi kimse o an..

    --- spoiler ---

    "her zaman küçük küçüktür.. yani, insanlar ne kadar büyürse büyüsünler, ben annemin vefatından sonra anlamıştım, isterse 60 yaşında 70 yaşında olsun, bir insan annesi ölmediği sürece, hayatta olduğu sürece, çocuk olmaya devam ediyor.. çünkü ona "çocuğum" diyen, "evladım, aman üşütme", "sırtına bir hırka koy", "aman terlik giy" diyen biri var... o biri olduğu sürece insan 60 yaşında, 70 yaşında da çocuk oluyor.. fakat anne eğer giderse insanın çocukluğu da öbür tarafa anneyle beraber... o da gömülüyor... bu benim başıma geldiği için... böyle hissettim birdenbire... yani çok ağır bir üzüntü, çok ağır bir şey. ... neyse bu, bu konuyu burda keselim..."

    --- spoiler ---

    o ses tonu neydi öyle, o kekelemeler bile dans etti sözcüklerle.. ah be kenan baba yaktın beni 2 dakikada. çeki alıp gidesim geldi dünyadan.
14853 entry daha
hesabın var mı? giriş yap