53 entry daha
  • kimse kusura bakmasın anıra anıra güldüm ben bu filmi izlerken. kusura bakmasın diyorum çünkü çakma enteller tarafından itin götüne sokulmuş film. yazıktır günahtır lan. hadi komedisini beğenmezsin, senin zevkine uygun değildir. ama sırf senin über fantastik komedi zevkine uygun değil diye "olmamış ıı ııhhh oyunculuk, senaryo, çekim falan yarak gibi" diyemezsin.

    müzik, sinema, tiyatro, edebiyat gibi sanat dallarında iyi ya da kötü yoktur. (kapitalizmin gözümüze soktuğu şeyleri es geçiyorum) bunlar tamamen kişisel zevklere göredir. şahsen shakespeare'in eserlerinde zerre zevk almayan biriyim. aynı şekilde avrupa sineması da hoşuma gitmiyor. şimdi, benim zevk kriterlerime göre shakespeare yarak gibi bir sanatçı mıdır?

    ha bir de küfür olayı var. ben kaç kere küfür ettim bu entry'i yazarken? sen ayağını sehpaya çarptığında o sehpayı oraya koyandan üretene kadar herkesin anasına küfür etmiyor musun? ediyorsun. ne kadar entel taklidi yapsan da ediyorsun güzel kardeşim. e o zaman ne sikime "küfürle mizah yapmaya çalışmışlar" diyorsun? pulp fiction'da samue l. jackson her motherfucker dediğinde taşaklarındaki tüyler kıpraşıyor ama?

    sonuç; izleyin gülün amına koyim, 10 üzerinden 10'luk bir film. komik. gülün. çok kasmayın, kızlar gülsen de gülmesen de vermiyor zaten. gül amına koyim, rahatla.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap