2 entry daha
  • savasla ilgili konusmak istediği hicbirsey olmayan cünkü yapilan yorumlarin ne savasa, ne savasta ölenlere, ne savasi cikaranlara, yani hiçkimseye faydası olmadigini düşünen biridir. savaş bir gerçektir, tüm gercekliğiyle gozlerimizin onunde yasanmaktadir ve bizim bunu izlemekten baska yapacak hicbirseyimiz yoktur. biz ne kadar konussak da savas, bush istemediği sürece durmayacaktir.

    tüm başliklar sadece ve sadece kendisini ilgilendirir ve hiçbirinden pişmanlik duymamaktadır. şimdiye kadar açtığı 391 baslikta dikkat cekici olanlar sadece 4-5 tane bbg basligi ise (bkz: vah vah)

    genellikle eğlenceli başliklar acmayi kendine görev bilmektedir çünkü çoğu yazar genelde sıkıntılarını yazarken bu yazar eğlenceli, neşeli ve bazen gereksiz başliklar atarak ortamı yumuşatmaya çalişmaktadır.
    su siralar sikca bahsi gecen savas konusuna da geyik diyerek yine konuyu dagitmak istemistir ama bazi yazarlar tarafindan sert, acimasiz ve gereksiz sekilde suclanip yanlis yorumlara maruz kalmistir. halbuki ustuste girdigi 3 baslikta da aslinda ne demek istedigini acikca yazmistir.
    (bkz: anlamayana yuz kez soylesen yine anlamaz)

    gayet mutlu, neseli ve arkadas canlisi bir insandir ama sozlukteki cogu insan tarafindan yanlis anlasilmakta oldugu halde buna bile gulerek gecmektedir. cunku bir eksik ya da bir fazla taniyacagi insan adedini pek onemsememektedir.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap