24 entry daha
  • suçluluk suçsuzluk tartışmasını bir yana bırakalım. amanda knox insanı suçlu veya suçsuz olabilir, ben iki şeyden çok eminim:

    1. "prosecutors had said beforehand they would appeal if the verdict was overturned, although it appears unlikely that miss knox would be extradited back to italy from the us."
    http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-15158163
    yani knox kısa bir süre sonra abd'ye varacak ve italya'da temyiz sonucu suçluluğu kanıtlansa bile abd onu italya'ya teslim etmeyecek, italya da elbette abd'ye posta koyamayacak, koysa bile hiçbir işe yaramayacak. sonuçta davanın tek mağduru olan meredith kercher kendi vatandaşları bile değil. tıpkı roman polanski gibi bir daha italya'ya dönmeden hayatını sürdürecek (çok da umurunda olduğunu sanmıyoruz).

    yani amanda knox'ın bir daha hapse girmeyeceğini söylemek yanlış olmaz.

    2. knox memleketine döner dönmez hayvani bir medya ilgisiyle karşılanacak. larry king'e, diğer birtakım tv şahsiyetlerinin önüne prime time'da çıkacak. birtakım fırsatçı kişiliklerin editörlüğünde "hapiste geçen 4 yıl" benzeri bir ad taşıyan bir otobiyografi yazacak, beyinsiz amerikan halkı bu kitabı bestseller yapacak. tez zamanda playboy'a soyunma teklifi alacak ve bunu bir ara kabul edecek. hali hazırda hayden panettiere'in kendisini canlandırdığı bir filmi çekildi, otobiyografisinden yola çıkılarak bir kez daha filmi çekilecek, bir ihtimal kendisi de oynayacak.

    tanım: eğer bütün bu fırsatları başarıyla değerlendirebilirse amerika'nın en önemli popüler kültür ikonlarından biri olacak, yeni bir betty mahmudi olacak 1987 doğumlu starlet.

    edit: yazım yanlışları..
94 entry daha
hesabın var mı? giriş yap