31 entry daha
  • dizi hakkında birkaç genelleme tespitim var. ha amacım diziye bok atmak mı, kesinlikle değil. az önce 42. bölümünü izledim -roma rakamıyla xlii- (roma rakamı küçük harfle bir sike benzemiyormuş, ama n'aparsın sözlükte büyük harf yok), yarın öbür gün de bitireceğim diziyi hayırlısıyla.

    1- dizide jack'in peşine düşen neredeyse tüm robotların dili var. pek öyle mekanik, çarklı çivili diller de değil. bildiğin, kas yapısına sahip organik dile benziyorlar. birkaçında salya kıvamında bir sıvı bile gördüm galiba. kimin fikri ve amacı ne bilmiyorum, ancak çok enteresan.

    2- dizinin bazı bölümlerinde jack'in giysisi parçalanarak üstünden uçuyor, ancak mutlaka her bölümde bir iki yırtık alıyor. "her bölümde yırtılan giysi nasıl sonraki bölüme sapasağlam çıkıyor ?" demeye getirmiyorum lafı, ama durum böyle.

    ilk iki satırı okuyunca uzunca bir liste beklemiş olabilirsiniz, entry'yi yazmaya niyetlenirken benim de hissiyatım öyleydi. 2.yi bitirdikten sonra uzun süre düşündüm bir 3. madde ama yok. canım sağ olsun değil mi ?
189 entry daha
hesabın var mı? giriş yap