26 entry daha
  • istanbul-tokyo uçuşumu moskova bağlantılı olarak gerçekleştirdiğim havayolu şirketi.

    istanbul-moskova bağlantısında bayram yoğunluğu nedeniyle ilyushin 96 sürprizi ile karşılaştım ama korktuğum başıma gelmeden düzgün bir uçuş oldu. 1.5 saatlik bir bekleme süresinden sonra boeing 767 ile tokyo'ya sağ salim vardık.

    bu uçuşu tercih etmemde en önemli etken, fiyatının thy'ye göre neredeyse yarısı olmasıydı. öte yandan, uçakta içkiler paralı ama o kadar aman aman bir fiyat değil. votka 2, normal viski 3, glenfiddich 4 euro iç içebildiğin kadar. hostesler genelde cenazesini bekleyen karılar veya izbandut rus oğlanları ve çok kibar oldukları söylenemez.

    tokyo'da bagajı bekle bekle, gelmez. sonunda başka birinin bavulu üzerinde kendi adımı taşıyan bir kağıt gördüm. aeroflot ofisine gelmem söyleniyor. korktuğum başıma gelmiş, ve bavul moskova'da kalmıştı. neyse 24 saatlik bir gecikmeden sonra adrese teslim gönderdiler bavulu. bu da bana bir ekstra 20 dolar kazandırdı. çünkü bavulu narita'da taşıma şirketine verecek ve eve göndermeleri için 1500 yen bayılacaktım.

    eğer dönüş de sorunsuz geçerse bir daha uçmayı düşünebilirim fiyat avantajları nedeniyle. bavulu yine kaybederlerse bu sefer bir yeşilköy - uskumruköy seferi yapmaları gerekecek.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap