86 entry daha
  • modayla hic alakam yok. ustelik erkegim ama bu programa bayiliyorum. dalga falan gecmiyorum, gercekten bayiliyorum. aliyorum elime nescafemi bir yandan calisirken diger yandan bu programi izliyorum. hakan akkaya'nin mantikli yorumlari, barbaros sansal'in bazen yerinde bazen abartili konusmalari ve ivana sert hanimin bacaklari. yeri gelmisken belirteyim bu karakterlerin hicbirisini bu programdan evvel tanimiyordum. oyle uzagim yani mevzuya. ivana hanimin bacaklari haric genel itibariyle guzel bulmadigimi da bu vesileyle belirtmis olayim ama bacaklara laf yok.
    barbaros sansal'in sosyal mesajli cumleleri samimi gelmese de soyleniyor olmasindan rahatsiz degilim. sadece durup durup elbise ile politik gorusu ortusturmeye calismasin lutfen. "seenn modernnn birrr ataturkkk kizisinnn" cok itici bir tabir.
    hakan akkaya oldukca acik goruslu bir adam. nur alan isimli (evet, isim ozurlu olmama ragmen adi aklimda kaldi kizin cok begendim cunku) akademik sahsin gotik? kiyafetine oyle boyle destek vererek gonlumu kazandi.
    taki dedin mi ivana sert'in soyledikleri cok dogru oluyor. hazir giyimi, ucuz imitasyon takilari ve ucuza mal edilen diger seyleri asagilamadan bu paraya bu iyi gibisinden sozleri mantikli. bunun disinda bir de azicik kendisinden zevkli kiyafetler gorsek fena olmaz (10 programdan 6'sinda kotu giyiniyor).

    programa donecek olursam. bu programi turk gencligine bir lutuf addediyorum. abartili, yaslarina gore olmayan haltlari iyi bir sey sanarak onlari olur olmadik yerlerde giymeye calismanin aslinda ne denli salakca bir tercih oldugunu yuzlerine vuruyor. bir programda soyle bir sey demislerdi ornegin;
    "bu elbiseyi giyebilecegin tek yer, olur da bir gun evlenirsen kendi evinde kocanin yanidir.".
    30 yasinda oldugu halde 18'lik gibi giyinmenin ve davranmanin igrencliginden dem vuruyor. guzel giyinmenin sadece parayi bayilip gosterisli kiyafetler, ayakkabilar, cantalar ve diger akseuarlari takip takistirmak olmadigini, insanin bir zevk ve durus sahibi olmasi gerektigine vurgu yapiyorlar. abiye elbiselerin dogumgunu veya ne bileyim eglenmeye giderken giyilemeyecegini soylemekten dillerinde tuy bitti. cikin istanbul gecelerine bakin. kisin bile absurt derin ve anlamsiz dekoltelere sahip abiye kiyafetlerle arz-i endam eden genc kizlari gordukce diyecek laf bulamayabilirsiniz. parayla gop gullugu gitmiyor.

    bir tane 45 yasindaki kadin dar blucin benzeri bir seyle gelmisti ornegin. ilk elemedeki kiyafeti ne kadar agirbasli ise bunun bir o kadar yakisiksiz oldugunda hemfikirdiler.
    bir defa 19 yasinda ogrenci isen assolist gibi giyinmenin siklik olmadigini anlamali malak kizlarimiz. ayva gobekleri ile bedenlerine uygun olmayan dar kiyafetlerin ne kadar komik gorundugunu bilmeliler. fazla kilolara ragmen duzgun kiyafet secimiyle ne kadar goz alici gorunebilecegini gosteren birden fazla orta yasli ornegini gordum bu programda.

    dedigim gibi ben gelip gecen surekli degisen modadan pek anlamam, alakadar da degilim takip etmiyorum. fakat bu demek degildir ki bir goz zevkim yok. iste bundan olsa gerek bayiliyorum bu programa. firsatim varsa izliyorum. su yarifinaller bitse de finale gelsek artik.
395 entry daha
hesabın var mı? giriş yap