666 entry daha
  • türk kızı'na sormuşlar:

    - niye böylesin lan??
    - mini eteği sadece ilkokula başlayana kadar giymeme izin verdiler: sen "amcalara pipini göster oğlum" diye şımartılırken, ben "kuku"mu gizlemek zorunda kaldım: (bkz: kuku isimleri/@ug tek..) kimse dokunmamalıydı, kimseye göstermemeliydim, içinde korumam gereken bir şey vardı çünkü: benim, ailemin "namus"uydu..
    senin sünnet düğünün gösterişli törenlerle kutlanırken, ben ilk regl olduğumda utandım.. çevrendekiler seni "kamışa su yürüdü mü??" diye şımartırken, büyümeye başlayan göğüslerimi gizlemem gerektiğini öğrendim..
    çevrendekiler senin "milli" olmanı kutlarken, bana ancak evleneceğim zaman böyle bir şeyin olabileceği öğretildi..
    evlenmeden önce "namus"larını kaybedenlerin cezalandırıldıklarını tvden, gasteden, çevremden, yeri geldiğinde ailemden öğrendim..
    sevdiğim kişiyle evlenmeden bir şey yaparsam eğer, kaşar oluyordum, yollu oluyordum, motor oluyordum, orospu oluyordum, telefon numaralarım kafelerin/okulların tuvaletlerine yazılıyordu, gizli kameraya alınan sevişme görüntülerimiz internete düşüyordu..
    sevgilimle sevişmek istemediğimde şöyle şeyler olabiliyordu: (bkz: vajinal seks yapamayınca anal sekse zorlamak)
    yine de arkamdan konuşuluyordu: "bakire ama götten veriyor.."
    mini etek giydiğimde çevremdekiler öküz gibi bakıyordu, eğlenmek için gittiğim yerlerde tacize uğruyordum, sonra da "orada ne işi var??" deniyordu..
    falan filan: çok sıkıldım yazmaktan: niye "böyle??" olduğum soruluyor.. gerçi hala anlayabileceğini sanmıyorum: "sana" öğretilenlerle "bana" öğretilenler çok farklı olduğu için..
4122 entry daha
hesabın var mı? giriş yap