1 entry daha
  • chelsea handler'ın benzer adlı kitabından uyarlanan yeni nbc komedisi. daha önce "are you there vodka it's me chelsea" adıyla yayına girmesi planlanmasına rağmen alkolü dizinin ismine karıştırmanın bir kısım seyircinin diziye şans vermemesine yol açacağı düşünüldüğünden vazgeçildiğini ekleyelim. sanki diziyi beş dakika izleyen verdiği şansı hemen geri almayacakmış gibi.

    hiç komik olmayan bir komediyle daha karşı karşıyayız. kendini biraz toparlayan ve en azından izlenebilir hale gelen whitney ile arka arkaya yayınlanacak olması sebebiyle ve perşembe komedi bloğunu rahat bıraktıkları için mutluyum aslında. birbirlerine uyan tencere kapak diziler bunlar.

    ancak oyuncu seçimleri korkunç. chelsea handler neden kendisini oynamamayı tercih etmiş bilmiyorum ama abla rolüyle dizinin tek izlenesi performansını sergiliyor. ki o da çok matah değil, acaba karşımdaki parker posey mi diye yanılgıya kapıldığım bile oldu sıklıkta. başrol oyuncumuz how i met your mother'daki konuk oyunculuğu dışında pek izlemediğim, ama oradaki karakterine tarzı uyduğu için sırıtmayan laura prepon burada hiç olmamış. bir diziyi sırtlayacak kadar iyi bir oyunculuğu ya da hiç olmazsa ekran karizması yok ne yazık ki. gerçekten komedi oynamanın ne kadar ince bir iş olduğunu bu kadroyu izleyerek bir kere daha anlayabilirsiniz.

    senaryoya gelirsek. çok garantici, çok sıradan esprileri var. kesinlikle dahice ya da ciddi güldüren tek bir anı bile olmadı koskoca 22 dakika boyunca. iki kere "hiçbir şey göründüğü gibi değildir" oyunu oynadı örneğin. cüce bir adamla dalga geçilecek zannettik başka bir şey çıktı, babasının önünde bir adama handjob teklif eden kız şimdi azarı yiyecek zannettik başka bir şey oldu. klasik sit-com formüllerinden öteye geçilemedi. ben de anlamıyorum yahu, bu pilot bölümü izleyip nasıl dizi sipariş ediyor bu kanal yöneticileri.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap