158 entry daha
  • otto çok iyi olabilirdi ottoman' a ithafen. modelleri de yazıyım tam olsun:

    otto young osman: gençlere özel hatchback 3 ve 5 kapılı seçenekler. 2-3 yıl sonra da 1.4 dizelini çıkaracaksın.tadından yenmez. (muadilleri: bmw 1 serisi, audi a3 filan)

    otto fatih: daha bi aile-genç arabası formatında, sedan 1.6 benzinli ve dizel olarak üreteceksin. sonraları fatih 1453 adında v6 motor da yaparsın, o ayrı. asıl satış burda yapılacak. ( muadilleri: bmw 3 serisi, renault megan, citroen c4 filan)

    otto murat iv: işte tam bir 5 kişilik hafta sonu arabası. sedan ve sw üreteceksin bunu. fix 1,6, 2.0 dizel ve benzinli motor seçenekeleri olacak. bomboş, sıfır donanımsız, abs'siz olan modelini 29,990 tl'den başlayan fiyatlarla da kakaladın mı, otto showroomları dolup taşar. (muadilleri: honda civic, peugot 407 derdim ama bence direk ford focus 'tur dostlar bu)

    otto suleiman the magnificent: işte araba budur abi. 2.0 ve üzeri motor seçenekleri ile satışa sunulacak. full+full olacak araba. gören bir daha bakacak. otto 'nun amiral gemisi olarak bilinecek. daha sonraları da suleiman the magnificent vien modelinin lansmanı detroit otomobil fuarı' nda tanıtılacak. vien serisinde mutlaka kırmızı ve beyaz renkler olacak, barbar gibi bi motor ve türk ezgileri de şart. (muadilleri: bmw 7 serisi, audi a7, ford mondeo)

    otto harem: bu model de 7 kişilik olarak piyasaya sunulacak. böyle bi suv gibi ama aynı zamanda bi ford focus c-max tadı da var. aşırı şekilsiz ve geniş olacak. tabii ki en az tutan model de bu olacak. bu araca da fazla yakamayan 1.6 hdi motor idealdir. (muadili peugot 4007)

    otto şehzade: consept olan bu aracın lansmanı, cenevre otomobil fuarı' nda yapılacak. fuarın gözbebeği olacak. hayvan gibi bi motor, aşırı spor saldırgan bir kasa yapacaksın. rengini de alev kırmızısı yapacaksan. reklam sloganı da şu şekilde olacak:

    otto şehzade, powerfull like a turk.
918 entry daha
hesabın var mı? giriş yap