6 entry daha
  • bence sanıldığı gibi kocasını paylaşmak isteyen kadın beyanatı felan değil.

    insan davranışları ve erkekler hakkında ciddi anlamda bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum bu kadının.

    şimdi şöyle anlatayım hiç bir erkek eşinin icazeti ile bir başka kadınla birlikte olmak istemez. olması halinde bu yasallaşmış olur. evdeki karısından farkı kalmaz ki bu kadının hayatındaki yeri bir süre sonra .

    ben hiç bir erkeğin hayatında bir tane daha "yasal eş" istediğini sanmıyorum. evdeki kadından beklenenlerle sevgiliden beklenenler farklı en başta.

    sevgiliyi güzel yapan yasal bir zemine dayanmaması, ilişkinin pamuk ipliğine bağlı olması, erkeğin zaten evli olduğunu kadına söylemiş olması ve kadının bunu bilerek erkekle birlikte olmuş olması nedeniyle fazla şey beklememesi gerektiği, gizli olması, fazla görüşülmemesi nedeniyle heyecanın bitmemesi vs vs

    erkeğin avcı ruhuna ters en başta eşinin ona bir başka hanımı tavsiye etmesi. yani kimse sibel üresin'i boş yere taşlamasın kadın akıllıca bir hareket yapmış ve eşi de bunu kabul etmeyerek onu onore etmiş.

    ayrıca kusura bakmayın hanımlar ama siz eşinize hanım göstermediğiniz zaman eşinizin sizi aldatmadığını mı sanıyorsunuz ???

    ve bu entryde anlatılmak istenen şey erkeklerin eşlerini aldatmasının güzel olduğu ve bunu onayladığım değil sadece kimsenin kabul etmek istemediği bir gerçeğin dile getirilmesi.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap