40 entry daha
  • zıpkın ile balık avcılığının en büyük tehlikesi (sualtında çapariz olmanıza ve panik yaparsanız boğulmanıza sebebiyet verecek aksaklıklar ve senkop-blackout halleri hariç) ne köpekbalığıdır, ne zehirli zerzevattır, ne de suyun altına dair başka bir canlı ya da her nevi oluşumdur. nedir: kedidir kedi.

    sudan çıkmış sağda solda takılırken, eşyalarınızı toparlarken, badinizle konuşurken neyin sinsi bir kedi balıklarınıza sulanacaktır mutlaka. bunu unutmayın ve önleminizi önceden alın. bu şekilde küçükken kedinin birine balık kaptırmışlığım ve sonra ağlamışlığım var, son 20 yılda ise başıma böyle bir şey gelmedi. her zaman aklımdadır ve önlemimi alırım. 20 yıldır pavurya da avlamamıştım hiç. küçüklüğümde kalmış bir avcılıktır, avı çok kolay olduğu için onu öldürmeyi kendime yediremem. içindeki lezzetin farkındayım ama gene de avlamam. ancak geçen gün çok ama çok büyük bir pavurya gördüm, almadan olmazdı, kolları kocamandı ve içinde dünyanın en lezzetli etlerinden biri olduğu aşikardı. yakaladım bunu ve denizden çıkınca meydana bir yere koydum, daha sonra deniz kıyısında balıklarımı temizlemeye başladım. meydanda bırakmak tabii bir çok çapulcu hayvana, özellikle de kedilere açık davet ama bu da pavurya be kardeşim, çekiçle kırabildiğim bir kabuğu var, narin kedi hayvanı nasıl kırsın da yesin. bu yüzden zaten meydanda bıraktım, üzerine titremedim. ancak işte sanş eseri kafamı kaldırmışım, lavuk bir kedi almış benim lezzet kumkumamı götürmeye çalışıyor. ulan senin kadar zaten o pavurya, bir kere nasıl taşıyorsun onu. zor aldım orospu evladının ağzından yemeğimi, bir de tıslıyor ibne.

    siz siz olun avladığınız bir tonlık orkinosu bile meydanda bırakmayın, kedi hayvanı bu, ne yapacağı belli olmuyor cimcimenin...

    not: işbu entry çok eski tarihliydi ama bir sebepten silmişim. farkettim ki birçok başka entry'de buna bkz vermişim, o yüzden burada olması gerek ki konular daha rahat anlaşılsın. bu yüzden tekrar yazdım.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap