444 entry daha
  • belki ben olaya çok yüzeysel yaklaşıyorum, belki daha önce yazılmış şeyleri tekrarlayacağım ama benim de bu fenomen ablamız hakkında yazmak istediğim bir şey var.

    yıllar yılı blog yazdım. haliyle kendisi de benimle hemen hemen aynı dönemlerde yazmaya başlamıştı. o zamanlar tabi fenomen değildi. ama zamanla genç kızlarımızın dikkatini çekmeye başladı.

    peki nasıl? çok basitti aslında. cinsellik üstünden gitti. kızlarımızın, kadınlarımızın rahat rahat konuşamadığı şeyi rahat konuşarak bir anda dikkatleri üzerine çekti. baktı ki güzel gidiyor her şey bu yoldan devam etti. sonra bir baktı, erkekler de ilgi göstermeye başladı.

    kızlar, yaa bak ne güzel cinsellik falan diyor derken, erkekler de olm baksana meme, göt falan diyor, diye ilgi göstermeye başladı.

    budur yani. olay aslında bundan ibaret.

    özetleyecek olursak kendisi, türk kadını ve erkeğinin cinsellik muhabbeti açlığının dermanı olmuştur. twitter'da meme, göt, sevişmek temalı bir şey paylaşsa 100+ rt alıyor. halbuki bunu biz yapsak, "pis abaza" olarak yaftalanıyoruz. nerden mi biliyorum? denedim %100 çalışıyor.

    yazılanları tekrar yazdıysam affola.
935 entry daha
hesabın var mı? giriş yap