5 entry daha
  • şu ana kadar konakladığım en güzel otel. odaları, bahçesi, restoranının manzarası gerçekten çok güzel. mimarinin doğru ellerde nasıl harika projeler yarattığını çok net bir şekilde görebiliyorsunuz. yüzölçümü küçük ve bildiğiniz bayıra, 20 odalı, çiçekler, bitkiler içinde müthiş bir otel yapmışlar.
    otelde çimento, beton göremiyorsunuz. taş ve ahşap kullanılmış. odaları gerçekten çok güzel. doğru kullanılan mobilyalarla odaların kullanılırlığı müthiş şekilde artırılmış. çok ince detaylar düşünülmüş. ahşap tavan ve taş duvarlar rahatınıza rahat katıyor.
    kullanılan bitkilerle otelin içinde dolaşırken hep gölgedesiniz. hava istediği kadar sıcak olsun, otelin içinde serin bir hava var.
    otelde çimento beton göremiyorsunuz dedim ya bu havuz için de geçerli. havuzun tabanında da yine taş kullanılmış ve gerçekten çok hoş bir görünüm elde edilmiş.
    kahvaltıda verdikleri taptaze bahçe salatalığı, kırmızı ve yeşil biberler gerçekten çok lezzetli. kendi yapımları reçelleri de güzel. ayrıca 20 tl'ye kavanozda satın alabiliyorsunuz. yalnız peynir konusuna biraz eğilmeleri lazım. daha güzel ve çeşitli olabilir.
    restoranlarının manzarası çok güzel. günbatımını ve bodrum kalesi manzarası yediğiniz yemeğin lezzetine lezzet katıyor. kendi ürettikleri şaraplarını da deneyebilir hatta beğenirseniz şişesini 30 tl'ye satın alabilirsiniz.
    otelde küçük bir spor salonu da var. diğer otellerde olduğu gibi saat 9-10 gibi kapanması gibi bir durum yok. ne zaman spor yapmak istiyorsanız resepsiyonu arıyorsunuz ve gelip açıyorlar. saat sınırı yok.
    diğer otellerden farklı olarak bir de sinema salonları var. kendi dvd'nizi ya da otelin arşivindeki bir dvd'yi izleyebiliyorsunuz. kendinizi gerçekten evinizde gibi hissediyorsunuz.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap