31 entry daha
  • hakkında birçok yanlış saptama bulunan büyük teknik adam.

    aşırı yorgunluk sebebiyle schalke'den ayrılmıştır kendisi. kafa olarak bu işe devam edemiyorum demiştir kısaca. almanya enke'nin ölümünden sonra bu konularda çok hassas. en ufak bir sorun görüldüğünde adamı kaybetmek yerine, görev bırakmasını ve uzun tatile çıkartılmasını destekleyen bir yapıda. rangnick'te şu an dinlenmiş ve göreve başlamaya hazır durumda bekleyen bir hoca.

    beşiktaş hedeflerini küçülmüş durumda. fikret orman bunu açıkça söylüyor. kulübün borcu harcı çok fazla. bu açığı kapamak için küçülmek lazım. ancak 3 büyüklerden biri olmanın verdiği stres var şu anda. kısaca türkiye'de birçok kulübün yapması gereken ancak kamuyou baskısı yüzünden bir türlü olmayan; "takımı nadasa çekiyoruz, yapılanacağız" sözü belki de ilk kez gerçek olacak. hatta olmalı. çünkü buna beşiktaş'ın da çok ihtiyacı var. tüpçü bu takımı çok yordu. abrahamovic'e herkes fm oynuyor derken aslında dünyada gerçek fm'yi bir tek tüpçü oynadı. geriye ise kusura bakılmasın ama kocaman bir enkaz bıraktı. rangnick bu açıdan beşiktaş'ın tam aradığı kan. çok para harcamayı seven biri değil. gençlere altyapıya acaip önem veren bir adam. dünyayı tarar ve potansiyel yıldızı bulur. hoffenheim'dan dağılan oyuncular piyasada yavaş yavaş kendine yer bulmaya başladı.

    uzun lafın kısası müthiş bir tercih şu anda beşiktaş için. ancak taraftarın rolü çok önemli. ligde 5-6 giderken isyan bayrağı açıp rangnick ve yönetim istifa derse bu iş yürümez. gerçekten destek verip, medyaya kulağı tıkarlarsa acaip bir takıma sahip olurlar.

    hoffenheim olsun schalke'deki 2 dönemi olsun. bu adam birçok şeyi kanıtlamış bir insan.
97 entry daha
hesabın var mı? giriş yap