• efenim bendenizin dişi cinsiyetteki insanlarımıza naçizane tavsiyesi. sevgili bayanlar, gözünüzün çapağını yiyim doğurun artık şu veletleri. hayatımda hiç çocuk yapma girişimim olmadı ama bu entry vesilesiyle ben de çalışmalara başlıyorum. 2 sene içerisinde düğün olayına giriyorum ardından da ilk hedefim 18 çocuk.

    bu memleket ilginç insandan geçilmiyor. ülkece çok enteresan siyasetçiler de gördük ama böylesini ilk defa görüyoruz. ve o gördüğünüze iyi bakın zira yıllar yılı daha göremezsiniz böylesini. o sebeple kendinizi özel hissedin. bin yılda bir böylesine vasıfsız insanlar bu kadar güç elde eder ona da biz şahit oluyoruz diye düşünün. hakikaten bizler allah'ın sevgili kuluyuz. tarihi bir olaya tanıklık ediyoruz. sırf bu sebeple bile doğurun. doğurmaya hemen başlayın ki, bu ülkenin ilginçliklerine daha fazla insan şahit olsun. bu saçmalıklar karnavalı bitmeden büyüsün yavrucaklar.

    24 yaşındaki varlığım artık bu ülkede olanları kaldırmıyor. eğer sizin de iyiden iyiye psikolojiniz bozulmaya başladıysa en az on bir çocuk yapın. çocuk dediğin sevimli bir şey böyle insanın psikolojisine iyi gelecek cinsten. hani bir miktar çilesi de yok değil ama, e gülü seven dikenine katlanır değil mi a dostlar? psikolojinizi düzeltmek için doğurun.

    bir başbakan düşünün ki, ülkesindeki işsizlik ve gelir parametrelerini hiç umursamadan en az üç çocuk yapın diyor. "artık çamaşır makinanız da var???" diyerek çıtayı 5'e çekiyor. çamaşır makinası çocuk bağıntısını kurmaya çalışmayın lütfen. zira aralarında herhangi bir alaka yok. bulabilene de "alakasızlıklardan alaka bulma" nobeli veriyorlarmış. anlamaya çalışmayın ey bayan sözlük yazarı arkadaşlarım. emirlere itaat edin. başbakanımız üçten az çocuk yapanları vatan haini olarak yaftalamadan başlayın girişimlere. unutmayın kendisi sezeryan ve kürtaj gibi olayları ülkenin üzerine oynanan oyunlar olarak niteliyor. böylesi bir ruh halinde bir padişaha sahibiz. titreyin ve kendinize gelin. sizler uzmanlık alanı olmayan noktalarda bile görüş belirten, hatta ilim ve fıkıh hariç hiç bir uzmanlık alanı olmayan birinin tek ve mutlak güç sahibi olduğu ülkede yaşıyorsunuz. o sebeple sorgulamayın. bakın ben beş çıtasını on bire çıkardım. lütfen sevişmeye başlar mısınız?

    artık delirmek üzereyiz. eskiden şeriat geliyor diye dillendirdiğimizde bize "paranoyak" derlerdi. adı şeriat olmasın ne fark eder giderek karanlığa gömülen bir toplum olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. tek bir kişinin ağzından çıkana bakıyoruz yetmiş küsür milyon olarak. giderek arsızlaşan bir siyasi iktidar var karşımızda. sırf bu yüzden bile iktidarsızlığa savaş açıyorum. gidin viagra felan kullanın çocuk yapın lan!!!

    eskiden mahalle maçlarına adam bulamazdık kimi zaman. lan keşke mahallede bir kaç çocuk daha olsa diye düşünürdük. sırf bunu düşünmek bile gözlerinizin dolmasına sebebiyet vermiyorsa kusra bakmayın siz insanlığınızı kaybetmişsiniz. hepiniz en az on bir yapın ki çocuklar rahat rahat aile takımları kurup aralarında maç yapabilsinler. onlara da yazık falan ='(

    bu ülkenin adam akıllı futbolcu çıkarmadaki eksikliği, en basitinden 2012 avrupa şampiyonasına katılamamamız bile dış güçlerin oyunu. daha çok çocuk daha fazla potansiyel futbolcu demek. lütfen ricamı değerlendirin. mantık aramayın da.

    lütfen, zira mantık bu toprakları terk edeli çok oldu...

    hem kısa sürede aşiretleşme şansınız var. bu şansınızı değerlendirin. doğu ve güneydoğudakilerin bir bildiği vardır değil mi? :s

    ne zırvalamış unknown diye düşünmeyin. az önce de belirttiğim üzre mantık bu toprakları terk edeli çok oldu. beyinlerimiz kuş oldu uçtu adeta. yakında toplumca yeşillenip fotosenteze başlayacağımıza yürekten inanıyorum. bu kadar düşünmemek, bu kadar aptallık... en azından alternatif enerji kaynağımızı da bulmuş oluruz. çevreciyiz ya, nükleere karşıyız hani. o açıdan...

    kaç çocuk yaparsanız yapın da, hamurlarına bir tutam akıl eklemeyi unutmayın. gidişatımız bir karanlığa, bir bilinmeyene. gelecekteki potansiyel başkaldırımızda, düşünen, bilinçli ve birey olabilmeyi başarmış insanlara ihtiyacımız var. karanlığımızı dağıtabilecek ışıklara ihtiyacımız var, fazlasıyla var...
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap