5 entry daha
  • türklere vizeyi ambardan bozma havaalanında veren ülkenin başkentidir. gelişmişlik açısından bir sıralama yapılırsa ilk 3'e girer.*şehirde çok büyük bir pazar bulunur, burada çin'den gelen eşyalar satılır.

    para birimi somonidir. ismini bir halk kahramanı olan ismoil somoniden alır. 7 milyon gibi bir nüfusu vardır ve devlet desteği alan şirketler aracılığı ile gelişmeye çabalamaktadır. şehir içinde kalınabilecek 2 adet otel mevcuttur, biri hyatt diğeri hotel serenadır. serena 5 yıldızla butik otel karışımı bir otel tarzına bürünmüş olması ile tavsiye edilendir.

    şehre turizm amacıyla geldiğinizi söylediğinizde, vize sorumlusu şehirde gezecek bir yer yok ki, gezecekseniz dağlara gidin oralar güzel der ve bunu müteakip, siz şimdi hangi iş için geldiniz onu söyleyin ve şu başvuru formlarınızı da ona göre düzeltin diye uyarır. müşteri ziyareti bu ülkede private visa almanızı gerektirir.

    ülkede mc donald's veya burger king gibi klişeleşmiş global markalar henüz yer edinememiştir. aslında bunlarla ilgisi yok ama şehirde kalite de yer edinememiştir. insanı misafirperverdir, ama gel gör ki tayland insanı kadar değillerdir.

    ülkeye seyahat düşünen kimselere babamın hayrına danışmanlık hizmeti verilir.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap