263 entry daha
  • kendileriyle dalga geçildiğini anlarlarsa, kükremeye başlarsa çok fena şeyler olabilir deli sinirinden tutunda lodos fırtınası gibi eser gürler bir anda, ağzından çıkacak olan cümleler için kadın, erkek, din, iman, allah, kitap, melek, canlı, cansız, ölü, diri, akraba, düşman, beşikteki, tabuttaki, iş yerindeki, evdeki, bakkalda ki, kedi, köpek akla ne gelirse kalaylar ama fena kalaylar, kalaylı cümleleri duyduğunuzda sanırsın ki ne oldu diye sorarsın kendi kendinize. kızdırmayın, kutsal değerlerine sakın bulaşmayın, hele ki eşine, kedisine, köpeğine, evladına, özel eşyalarına sakın dokunmayın, uğraşmayın. götünüzü seviyorsanız bu yaştan sonra göt veren de olmak istemiyorsanız, başınıza bela almak istemiyorsanız uğraşmayın size yazık olur. adam insan değil mübarek hulk sinirlendikçe kendini yenilemekte, gücüne güç katmaktadır.

    delikanlıdır, akıllıdır, kültürlüdür, ailesine ve arkadaşlarına çok bağlıdır, cebinde ne varsa çıkartır karşısındakine verir, 3-5 liranın hesabını yapmaz, iyilikseverdir, paraya değil insanlığa tamah eder, saftır, insanlara çabuk kanar, herkes ile uyum sağlamaz zira karşısındaki cahil ve salak ise hiç münasebete girmez. bunu bir nevi fransızların fransızca konuşmaktaki ısrarlarına benzetebilirsiniz, kalkıp ta bunu götü kalkmış bir piç olarak değerlendirmek yanlış olur zira empati yapmak gerekir.

    toplum ile her zaman bir sorunları vardır, toplumun kurallar bütünü içinde yaşanması gereken kaotik bir kısır döngü olarak yaşanılası bir yer olarak kabul etmektense tek başına kalarak kendi hayalleri ve arzularını gerçekleştirmek ve bunlara çevresinden bir kaç kişiyi ortak etmekten büyük bir zevk alır.
1453 entry daha
hesabın var mı? giriş yap