120 entry daha
  • sezon finali sonrası, daha önce emin olamadığım bir konuda kesin kararımı vermiş bulunuyorum. televizyon tarihinin en iyi polisiyesi kesinlikle budur.

    hani bazen bir ip kördüğüm olur da ne yaparsan yap bir türlü çözemezsin ama eğer doğru yerden çekersen de o karmakarışık düğüm kolayca açılır ya? işte hikayeyi kördüğüm olana kadar karıştırıp, sonra da bu kadar kusursuz bir şekilde olay örgüsünü açıklayıp da sonuca giden bir dizi bu.

    --- spoiler ---

    iki sezon boyunca, rosie larsen'ın okul arkadaşlarından, hocasına; şehrin mafyasından, belediye başkan adayına kadar bir sürü insandan katil olarak şüphelendik. sonunda da az çok şüphelendiğimiz isimlerden birilerinin sorumlu olduğunu gördük fakat rosie'nin ölümüne asıl sebep olanın kim olduğunu kesinlikle tahmin edemedik. öyle böyle değil, çok pis ters köşe yaptılar.

    bir de tam katil bulunudu, yeni evlerinde yeni bir hayata başlayacaklar, artık biraz huzur bulsunlar derken, larsen ailesi rosie'nin ölümünden daha da büyük bir şok yaşadı belki de.

    bu arada dizi bitti mi yoksa sezon finali miydi? sanırım henüz bilinmiyor ama yeni bir cinayet gerçekleştiği haberi geldiğine göre sanırım devam edecekler. gerçi linden araçtan indi ve cinayet mahalline gitmedi ama onu yeni sezonda ayarlarlar sanıyorum.

    --- spoiler ---

    buradan kanal yönetimine, yapımcılara, oyunculara, yönetmenlere ve senaristlere sesleniyorum. bu diziyi yeni sezonda da devam ettirin. bizi sikko dizilere mahkum etmeyin. teşekkürler.
331 entry daha
hesabın var mı? giriş yap