3 entry daha
  • fragmanı yayınlanmış. clint eastwood'u dört yıl aradan sonra izlemek güzel olacak. ama beni heyecanlandıran şahıs ise amy adams'tan başkası değil. 2012 ve 13'te kendisine doyacağız. filmde eastwood'un kızını oynuyor. tahmin edileceği üzere bu aksi, sinirli ihtiyar ile kızının ilişkileri hiç de iyi değil. tıpkı gran torino'da olduğu gibi. aktör bu tür rolleri seviyor sanırım. film ayrıca beyzbolu da anlatacak. senenin moneyball'u ama onun kadar kaliteli olur mu emin değilim. duygusal bir film bekliyorum. seviyorum bu tür aile filmlerini. dolayısıyla epey merak ediyorum.

    playlist'in filmle ilgili yorumu: sinirli bir clint eastwood+bir spor hikayesi+teknoloji ile yaşlıların görüşlerinin çarpışması+baba-kız hikayesi=ağdalı bir film

    tıpkı moneyball'daki gibi justin timbarlake teknolojiyi savunacak. işte beyzbola teknolojiyi katarsak şampiyon oluruz falan. eastwood ve arkadaşları görüşlerinden ödün vermeyecekler. "olur mu canım öyle şey? ben böyle saçmalık duymadım. beyzbola teknolojiyi katacakmış" diye itiraz edecekler ama teknolojinin haklılığı kanıtlanacak. arka planda eşini yitirmiş bir amerikan babanın kızıyla olan sorunlu ilişkisini düzeltmeye çalışması, kızının aşkı bulması, babanın giderek körleşmesi üzerinden bir dram vs anlatılacak. hakikaten ağdalı bir film. gene de merak ediyorum. formül sinemasının ürünü olsa da.

    http://www.youtube.com/…mvs&feature=player_embedded
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap