171 entry daha
  • her fırsatta öğretmenler çağın gerisinde, öğretmenler okey dönüyor, çağa ayak uyduramıyor diye açıklamalar duyarız bu kurumdan.

    buraya kadar sıkıntı yok. lakin her tercih, tayin döneminde çöken sistemiyle, internet explorer harici hiçbir tarayıcıyla doğru düzgün çalışmayan internet sitesiyle meb hangi çağın kurumu bunu tartışmak gerek.

    çağın gerisinde olan bir öğretmen okey masasında her türlü bankacılık işlemini yapabiliyor, gazeteleri, dergileri, forum ve sözlükleri takip edebiliyor. daha yapabileceği çok şey var herkesin malumu olan, burda saymaya gerek yok. fakat sözkonusu meb'le ilgili bir site olunca yapılabilecekler oldukça sınırlı. alışkanlıkla chrome'dan e-okul'a girsen sitenin yarısını görürsün, internet explorer kullanayım desen bir yığın veri girdikten sonra explorer, explorer'lığını yapar, bağlantı kopar, sen sinir hastası olduğunla kalırsın. mobil bir aygıttan mebbis'e bağlanacak olsan dokunduğun her tuşta şifre, kimlik no girdiğin ekran bir yere kaçar. sinirden telefonu, bilgisayarı duvara vurma eşiğine gelmek olasıdır.

    burdan zamanının ötesinde bir yerlerde konumlanan yetkili kişilere bazı bakınızlar tavsiye ediyorum. çok feyizli bakınızlar olduklarından bakmakta fayda var derim.

    (bkz: google chrome)
    (bkz: mozilla firefox)
    (bkz: safari)
    (bkz: ios)
    (bkz: android)

    not: tam entry bitti, yolla kurtul yapacakken bakanlık taşra teşkilatımızdan güzide bir kurumun faks, e-mail kabul etmiyoruz aps'yle başvuru belgesinin aslını gönderin demesiyle ne desem bilemedim. internetten başvuru alıp, şehirlerarası elden belge istemek. bambaşkaymışsın meb.
697 entry daha
hesabın var mı? giriş yap