17 entry daha
  • ozlerindeki ne$e ve iyimserlikle pozitif enerji sacan kizlardir.
    kararsiz, ve bazen dengesiz olduklari dogrudur. ama adice doneklik ettikleri pek gorulmez. kisitlanmaktan hoslanmazlar. mesela kendilerini birseyi yapmaya mecbur kilinmis hissederlerse muhakkak kacis yolu ararlar. bu o denli bilinc altlarinda var olan bir huydur ki, rahatsizliklari vucutlarina da akseder. mesela gitmek istemedikleri ama bir bakima mecbur olduklari bir davet oncesi bagirsaklari bozulur, baslari agrir.

    ikizler kizlarinin guzel olmayanlarinda bile $eytan tuyu vardir. sadece kadin-erkek iliskilerinde degil, arkadaslik iliskilerinde de bu gecerlidir. ikizler kizlari bulunduklari bir otamda rahat rahat guler oynar, herkesle kayna$iverirler. en kikirtili, en cingirakli kahkahalari atan kizlar kendileridir. eglenmesini bildikleri kadar oturup kalkmasini da bilirler, ve agizlari kopurene dek konu$urlar.

    flortcudurler. ama duygusuz degillerdir. hop hop- zip zip olmalarina ragmen kadinsi olmayi da bilirler. cok oynak gorunurler, ve evlenseler bile iclerinde fikirdayan flort canavari uyumaz. ama istedikleri takdirde iradeleri sayesinde sadik kalmasini becerebilirler. cok iyi anneler olurlar. cocuklarini daraltmazlar, ve onlarla iyi arkadas olurlar.

    arkadasliklari vefalidir. ancak eger cok cabuk bozulan, darilan, alinan biri iseniz ikizler kizlarindan pek hazzetmeyebilirsiniz. zira yay kizlari gibi (onlar kadar olamasalar da) densiz densiz konusmalari olabilir.
2178 entry daha
hesabın var mı? giriş yap