24 entry daha
  • müziklere adanmış filmleri sevmeyi öğrettiler bana. kimler mi öğretti? işte, yine bunun gibi müziklere adanmış filmler.

    seneler önce bestelenen bir şarkıyı, tam da şu an olduğu gibi, dinleyebiliyorsam eğer, ve seneler sonra da bir başkası dinleyebilecekse eğer, gözlerimiz kapalı ezbere söyleyeceksek sözlerini bir ağızdan, bambaşka alemlere dalacaksak her defasında; aynı şarkıda dansedebileceksek, aynı şarkıda ağlayabileceksek, aynı şarkıda aşık olduğumuzu hissedeceksek, aynı şarkıda öpüşeceksek, aynı şarkıda sevişeceksek, aynı şarkıda ayrılacaksak... aynı şarkılarda buluşmaya nasıl devam edeceksek, farklı farklı şehirlerin farklı farklı çatıları altında ve farklı farklı yıllarda, işte o zaman gerçekten, “hepimiz birbirimize bağlıyız” demektir.

    bu filme de gönülden bağlanınız; doctor rockit adına, pink floyd adına, sigur ros adına, the cure adına, nine inch nails adına, dinah washington adına, creedence clearwater adına, anneler ve oğulları adına, babalar ve kızları adına, aşık adamlar ve aşık kadınlar adına, ruhlar ve eşler adına...
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap