5 entry daha
  • antalyaspor'un rengini iyice görmemizi sağlayan maç. kasımpaşa'da böyle yapar bilirsiniz, senelik kombineleri 50 lira iken deplasmana tek maçı 120'ye falan satar. hayır işin komik tarafı, koskoca ülkede bunun bir düzenlemeye tabiî tutulmamış olması.

    işe bak ya, adamın kafasına esiyor 100 diyor 300 diyor 1500 diyor buna dur diyecek de yok. iğrenilesi serbest piyasa ekonomisi denen şeyin en bariz olduğu yerlerden birisi. adnan polatlar falan zamanında kasımpaşa stadı'nda seyirciyle birlikte izlemişlerdi, en azından bir tepkiydi. aynı tepkiyi ünal aysal'dan, ali dürüst'ten, abdurrahim albayrak'tan vs. de bekliyorum.

    ya ondan sonra gel de anadolu takımlarından nefret etme. ya istanbul takımını kazıklamaktan da öte, kendi şehrindeki yani hemşehrine saygı falan duymuyorsun. büyük maç izleyeceğim diye seviniyorsan ey antalyalı, bu parayı ödeyeceksin diyorsun, sırf keyfin istedi diye. sanki galatasaray ile oynayınca, galatasaray seviyesinde paralar harcayan bir kulüp seviyesine geliyor antalyaspor. he gelse bile galatasaray'ın bilet fiyatları bunun yarısı o ayrı.

    trabzonspor falan hariç anadolu takımı olmasın kardeşim, nefret ediyorum hepsinden. haketmiyorlar futbolu falan. galatasaray-fener-beşiktaş-trabzonspor ve üç-beş özel takım dışında olmasın bu adamlar. bakırköyspor, istanbulspor, zeytinburnuspor falan geri dönsünler. belki olmadı izmir takımları geri dönerler (göztepe-karşıyaka, gs-fb'den büyüktür vs. gibi saçmasapan şeyler dememek koşuluyla), vefaspor falan filan ne güzel maç yaparız. gerisi de anadolu'nun tamamı birbiriyle maç yapsınlar. artık trabzonspor, bursaspor falan gelince 150 lira yaparlar onlar da.
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap