180 entry daha
  • bana tam bir günah gecesi yaşatan site.

    dün akşam sitede amaçsız amaçsız gezerken bir de ne görsem dersiniz? bizim okulun güzel sanatlar fakültesinden bir afet-i devran. neyse, tanışmak için güzel bir mesaj attım. mesaj o kadar etkileyiciydi ki "bunu ben mi yazdım?" diye kendime hayran hayran bakarken tahmin ettiğiniz üzere kızdan cevap geldi. hemen ardından hocam üzerinden tavla oynama teklifimi de kabul edince muhabbet ilerledi tabi. her neyse; ben tavlada bunu 6-1 gibi fantastik bi skorla yenince kız bi bozuldu. "bu kez şanslıydın ama yarın gerçeğini bi oynayalım çok pis ezicem seni ;)" demekle yetindi. ben de hemen atladım, kız cidden çok güzeldi ne yapayım? bugün akşamüstü ders çıkışı kızı almak üzere güzel sanatların yolunu tuttum. kapıda kızı beklerken bi sigara yaktım. kapıda da sigara içen 6-7 kişilik bi tayfa vardı. içlerinden bi tanesi yanıma geldi, "birader ergin sen misin?" diye sordu. "evet, benim." cevabını verince de beni etraflıca bi siktiler.

    bu ibret verici hikayeyi niye anlattım bilmiyorum ama bu siteyle ve bu siteye çemkirenlerle ilgili cidden büyük bir rahatsızlığım var:

    eh be birader, bu kadar mı düştünüz!

    tamam, hepimiz zamanında "çok ıssızım yea"nın, "bir otel odasında tek başıma kalıp 45'liklerim ve pikabım eşliğinde hunharca 31 çekmek istiyorum"un, hatta ve hatta aslında hiç olmayan "kahve bağımlılığımız"ın ekmeğini yemeye çalıştık. kimi zaman gerçekten fena olmayan sonuçlar da aldık ama insan buna bi yerde dur demeli. en azından hocam'a kadar düşmemeli. madem bu kadar düştün bari sözlüğe gelip bu rezalet siteye çemkirme. nasıl ki izlediğin porno'yu facebook'ta paylaşmıyorsun bunu da yapma. hadi madem yapıyorsun, o zaman da gidip 10 dakika sonra diğer başlıklarda çakma teoman'ı oynama. gözünü sevem cigerini sikem yapma bunu!
227 entry daha
hesabın var mı? giriş yap