131 entry daha
  • bugün hürriyet'te yayınlanan röportajında, ölen oğlunu da artık pis siyasetine alet ettiği görülen adam.

    öyle bir anlatıyor ki, iş bulamamaktan falan intihar etmiş gibi. şimdi benim yanımda iki tane kürt arkadaş çalışıyor. birisinin dili, türkçeye neredeyse hiç dönmüyor. daha dün, sana altyazı yapacağım dedim adama. anlayamıyorum adamı çoğu zaman. ama mis gibi çalışıyoruz. bana yamuk yapma ihtimali de, her insan kadardır. bunun kürtlüğüyle, türklüğüyle alakası yoktur.

    biz burada misler gibi yaşıyoruz, çalışıyoruz. ben bunun birkaç arkadaşına, akrabasına da bir sürü iş ayarladım, girdiler, çalışıyorlar. kendi yediğin boklardan dolayı senin evladın iş bulma konularında sıkıntı yaşamış, bunun suçunu türkiye'ye, türk halkına atamazsın. bunun adı terbiyesizliktir. ben burada bir sürü kürtle iç içe yaşarken, çalışırken, bana böyle bir ithamda bulunamazsın. sizin gibi alçaklardan, hainlerden çekti bu devlet ve şimdi de sizin evlatlarınız ve siz, ödemeniz gereken bedelleri ödüyorsunuz.

    bunun yanında, esad'ı, esad'ın babasını eleştiriyor. gözlerime inanamadım. ulan sizin yediğiniz bok ne yıllardır? siz kimleri bombalıyorsunuz? bebekleri öldürdünüz siz be! kadınları öldürdünüz. erkekleri öldürdünüz, kadınları dul, çocukları babasız bıraktınız. şimdi sen hangi yüzle esad'ı eleştiriyorsun? katilin önde gideni sensin, sen!
214 entry daha
hesabın var mı? giriş yap