2 entry daha
  • görünümü yenilenmiştir. gerçi bu değişiklikle ilgili anket çalışmasını yapmalarının üzerinden yanlış hatırlamıyorsam bir yıldan fazla geçti. bu kadar uzun sürmesi muhtemelen bürokratik süreçlerle alakalıdır.
    siteyi incelediğinizde, değişimin görünümde kaldığını fark ediyorsunuz zira hukukla alakalı kişilerin yaşadıkları en büyük sıkıntılardan biri olan bakanlar kurulu kararnamelerinin güncel hali yine bu siteye eklenmemiş, dolayısıyla bir kararnamenin güncel halini tek parça halinde resmi bir makamdan bulmak yine eziyet olarak kalmaya devam ediyor.
    bir diğer önemli eksiklik de sgk ve maliye bakanlığı ile gelir idaresi başkanlığı tarafından yayımlanan ikincil hatta üçüncül mevzuatın (genelgeler, sirküler vb) bu sitede toplanmaması. gelir idaresinin gayet başarılı bir mevzuat sitesi bulunmasına rağmen maliye bakanlığı ve özellikle sgk'nin yayınladıkları genelgeler ve benzeri mevzuat hükümlerinin güncel hallerini bulmak zaman zaman imkansız hale geliyor.
    sonuçta, görünümle kalsa da değişim yönünde bir adım atılmış, belki yakında daha köklü değişiklikler ve eklemeler de yaparlar.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap