8 entry daha
  • 1.4 tsi versiyonu, bence d-e segmenti 0 araçlar arasında 85000 - 110000 tl fiyat aralığında alınacak en mantıklı araçtır. 1500 kg'lık gövdeyi rahatlıkla hareket ettiriyor bu motor. çok ekstra bir performans beklememek lazım ama yine de alternatiflerine göre oldukça atak diyebilirim. yakıt tüketimi olarak da gazcı diye tabir edilen şekilde kullanmadığınız sürece 9 l / 100 km gibi değerleri görebilirsiniz.

    ön koltuklarda herhangi bir sıkıntı kesinlikle söz konusu değil. arka kısımda benim bile arkama insanlar rahat oturabiliyor, sadece tavan alçak kalıyor. özellikle 180 cm üstü insanlar problem yaşıyor genelde.

    işçilik güzel. malzemeler kaliteli, premium olduğunu hissettiriyor araç. tabi premium sayılabilmesi için opsiyonları oldukça arttırmak gerekiyor ama ne yazıkki bu durum artık bmw, mercedes, audi gibi araçlarda da bu şekilde. (bmw 3 serisi standart donanım 40000 €'luk araçta xenon far, otomatik klima, park sensörü yok örneğin)

    süspansiyon sportif ve sert olduğu için bir passat kadar konfor beklememek lazım ama bu süspansiyon sayesinde oldukça etkileyici bir yol tutuş performansı var aracın. 50 km/s ile girilmesi tavsiye edilen virajları 110 - 120 km/s rahatlıkla alabiliyorsunuz. virajlarda ve düz yolda, yüksek hızlarda ilerlerken, segmentindeki çoğu araç gibi konfor ve güven hissi üst seviyede.

    volkswagen kaliteli ama sıkıcı araçlarıyla ünlüdür benim gözümde, ancak cc bu önyargımı kesinlikle ilk gün bozdu, üç ayda da vw sempatizanı haline getirdi.
89 entry daha
hesabın var mı? giriş yap