aynı isimde "yumurta (film)" başlığı da var
219 entry daha
  • yumurtanın bayat olduğunu anlamanın yollarından biri de, soyulurken nasıl bir davranış sergilediğidir. eğer yumurta çok kolay, bütün halde soyuluyorsa bayattır, eğer zor soyuluyorsa, kabuğuna yapışıyorsa tazedir.

    kusura bakmayın ama bu çok orospu çocuğu bir bilgidir. lan ibnenin evladı yumurtayı misler gibi, iki hamlede cascavlak soymuşum, belki günümün en güzel gelişmesi bu olacak, belki sabah yaşadığım bu mutluluk ile günüm güzelleşecek, insanlara daha iyi davranacağım, onlar da çevrelerini iyi davranacak ve belki o gün dünya biraz daha iyi bir yer olacak. ama sen ne yapıyorsun; “dur bakalım arkadaş hemen sevinme, öyle güzel güzel soydun ama o yumurta bayat” diyorsun. yani anasını s.kiyorsun şu güzel ortamın.

    şimdi bana lütfen söyleyin, pişirdiği yumurtayı “bu çok temiz soyuldu lan” diyerek yemeyen, çöpe atan kaç kişi var aramızda? yok değil mi? o halde bu bilgi niye? niye benim yaşadığım küçücük mutluluğa bile tahammül edemiyorsun lan orospu çocuğu?

    bi de yumurtanın sarısı yeşil gibiyse siki var, arkadaşım yumurta kokmuyorsa yenir tamam mı. yok kolay soyuluyor, yok yeşil diye kafa sikme. biliyorum yumurta üreticileri ile ahbapsınız, istiyorsunuz ki aldığımız 15’li yumurtanın 5’ini atalım ki daha çabuk çabuk yumurta alalım. siktir git lan almıyoruz yumurta falan, yeşil yeşil yiyeceğiz biz.
582 entry daha
hesabın var mı? giriş yap