176 entry daha
  • --- spoiler ---
    yıl olmuş bilmemkaç dünyanın içinden geçip öbür tarafına gidecek teknolojin var ama kimyassal savaş yüzünden kirlenen dünyayı temizleyecek dötün yok. bildiğin hassiktir yani.. kalan iki yaşam alanından birini yapay zekayla gasp etmeye çalışıyorsun... ah ulan ah

    eski filmleri izlerken adamlar böyle olacağını öngöremezdi falan diyoruz bazen. ama şimdikilerine bakıp ulan bu kadar mı öngörülemez yuh dedirtiyor insana bu film.

    hele bir yerde açıklama yapmışlar ki akıllara zarar "hala vücuda sıvı sokmanın en iyi yolu bu" bildiğin şırınga yani...

    total recall izlerken bizi heyecanlandıran bir şeyler vardı. mars'a gidip koloniler kurmuştuk, kazıp maden çıkarıyoduk ki ne görelim vay a.q burda zamanında uzaylılar yaşamış... mutantlar vardı, rasyosyon, kötü hava vardı. kötü yönetim vardı. isyanı gerçekten hissediyorduk, taraf tutuyorduk. biri casus çıktımı sinir oluyorduk.

    eski efektler kötüydü şimdiki iyi falan derler de bişi diycem arnold o şişman tezye maskesini çıkartırken yapılmış animasyon halen gözlerimin önünde. ya da mars yüzeyinde gözleri dışarı fırlarken.. gülünç belki ama bizi etkileyen şey neydi o zamanlar... hayal gücüydü a.q şimdikilerde yok öyle bir şey...

    peki bu remeake ne a.q dşın dışın kiaa huu heeey boom çat paat bir iki de ciyak başka bişey değil bu film. zaten hepsi bu oldu şimdi.. ne kadar aksiyon o kadar iyi.. rapci gibi konuşan, uzaydan gelmiş arabaya dönüşebilen robotlar bile daha iyiydi.
    --- spoiler ---
116 entry daha
hesabın var mı? giriş yap