68 entry daha
  • (bkz: spontan sapık)

    ne zaman aradığım kişinin sesinden, telefon numaramın rehberinde kayıtlı olmadığını, o saniyeler içinde beni tanımadığını anlasam, içimdeki spontan sapık, ortaya çıkıyor.. hiç yoktan bi senaryo üretip oynuyorum onu..

    s_ alo! ahmet bey, merhaba..
    a_aaa aloo, merhaba..
    s_ içses (tanımıyo lan resmen) sizi sağlık bakanlığından arıyoruz.. telefonunuzu, spor salonunuzdan aldık.. son 2 aylık kardiyo aktif egzersizleriniz, şaşırtıcı bir gelişme göstermiş..
    a_ aa hödö bey mi verdi numaramı?! (saçmala)
    s_ doping aldığınızdan şüpheleniyoruz.. hiç normal diyil yani bu değerler 50 yaşında..
    a_ yoo sigarayı bıraktım ben 3 ay önce, ondan şeyolması lazım.. 50 diyilim ben 48 buçuğum yanlış şeyolmuş..
    s_ yok doping almışsınız öyle diyolar.. çok zararlı bu yaptığınız..
    a_ siz kimsiniz?! sağlık bakanlığının nesinden arıyosunuz bi kere?! doping almadım da yani alsam size ne?! (uyanıyo yavaş yavaş)
    kimsiniz siz ya?! başlıycam ama!!!11!!!
    s_ *tık* dıııt dııııt dııııt dııııt

    adamı "ftp'ye dosya yükleyemiyoruz sıkıntı var" demek için arıyorum, sigarayı 3 ay önce bıraktığını öğrenip kapatıyorum.. :/

    ki sırf bu yüzden yakın zamanda yaptığım bir telefon değişikliği sırasında telefon numaralarım silindiği için, telefonları tırsa tırsa açtım günlerce.. karşımdaki sesi tanıyana kadar, telefondaki babannemmiş numarası yaptım sesimi inceltip titreterek.. tanıyamazsam da "buuurrrrbbb estağfurullah sivitas yokkh yavrıııcıığğmm ananlara selam haydi!" diyip kapattım..
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap