869 entry daha
  • eğer ölürsem geri kalan iki bölümü izleyemeyeceğim için gözü açık gideceğim film. zombi gibi hortlamazsam şerefsizim.

    film mi? dilimi eşek arısı soksun, bildiğin sanat eseri lan bu terbiyesiz*. yapılır mı bu ya her sene bir bölüm koymuşsunuz benim yaşım 34 hadi ama yaşlısı var, ölüm döşeğinde olanı var biraz düşünce sevgili yönetmen biraz düşünce lütfen.*

    --- spoiler ---

    ne kadar anlatsam boş ne kadar övsem az "ay poileeer kültüüür gitmem abii yeaa" diyecek varsa demesin bak.

    thorin oakenshield, son of thráin, son of thrór, king under the mountain yani diyor ki`; "thorin meşekalkan'ın kalkanı olan meşe odunu ile ağzınıza ağzınıza vururum".

    gidip izle adamın asabını bozma lan, daayt*.

    ayrıca gavurların thrush dediği ardıçkuşu şerefsizi, olum sen ne pislik bir hayvan çıktın lan? gidip ejderin kapıyı çalmalar uyandırmalar filan. yeminle bak dua et yanımda sapanım yoktu yoksa imax filan dinlemem daşı kafana şaklatırdım sinemada. ispiyoncu süserlerden farkın yok yeminle hayvan evladı seni.

    ya sen ejder bozuntusu kapitalist uşağı smaug? altına doymadın gözü kör olasıca, bir de gömmüş kendini altınların içinde yüzüyor finansbank enpara.com reklamındakiler gibi.

    ırvin yalom nietzsche agladiginda adlı kitapta geçen şu cümleleri hatırlattı bana o şerefsiz ejderha:

    “asik” “seven” kisi degildir; aslinda o, sevdigi kisinin mutlak sahibi olmayi amaçlar. bütün istegi, tüm dünyayi o degerli malindan soyutlamaktir. altınları başında nöbet tutan ejderha kadar alçak ruhludur. dünyayi falan sevmez, tersine tüm diger canlilara karsi bir umursamazlik içindedir. siz de bunu söylemiyor musunuz? sizin -neydi adi- o sakattan hoslanmanizin sebebi bu degil miydi? ~ nietzsche>breuer. 199

    kaynak: http://www.oocities.org/solukmavi/nietzsche.html

    --- spoiler ---
629 entry daha
hesabın var mı? giriş yap