• amacının ne olduğunu bilmiyorum ama türlü türlü küfür ve beddua aldığı kesin olan insan, mahluk ve hatta sözlükteki bu tür bir başlıkta genel olarak kullanılan tabir olan, orospu çocuğudur!

    siz, uzun süredir beklediğiniz bir film sinemaya gelmiş, kırk yılın başı sinemaya gitmiş, güzel bi yerden koltuk bulabilmiş ve de 3d bokuna da 15tl bayılmışsınız. buraya kadar her şey normal, hatta bi kaç güzel fragman bile izlemişsiniz. lakin, koca salon zifiri karanlığa büründükten ve film başladıktan sonra hangi akla zihniyet, hangi amaca hizmetle karanlığın ortasında o siktiğimin telefonuyla ne yapmaya çalışıyorda, ışığıyla insanın dikkatini dağıtıyor, onu anlayamıyorsunuz. hayır, bi kere bi şeye bakarsın anlarız, olur öyle, ama 3 saat boyunca sen mesajlaşmaya mı geldin, film izlemeye mi orospu çocuğu diye adama sormazlar mı? elbette sormadım, o at kafalının benim film seyrimin içine etmesi gibi bende diğer izleyicileri rahatsız etmemek için ses etmedim.

    belki kimilerine göre bu önemsiz, küçük bir olay olabilir, ama bana göre uyku kaçıran sivrisinek'ten, gece yarısı tadilat yapan üst komşu'dan bir farkı yoktur...hepsinin de allah belasını vermiş ki böyle olmuşlar, daha da bi şey yapılamaz zaten!
211 entry daha
hesabın var mı? giriş yap