1187 entry daha
  • dandik ötesi bir firmadır. bir değil iki değil yaptıkları. aşağıdaki iletiyi şikayet sistemleri üzerinden kendilerine ilettim burada da dursun kenarda.

    "beykoz göksu şubeniz çalişanlari hepsiburada.com'dan aldiğim 2 parça eşyanin teslimi için evime gelip kapiyi çalmadan, sadece aşağidan telefon etmişlertir. o an işim olduğu için telefona bakamadim. iki dakika sonra (beş dakika bile değil) aradiğimda kapiya not biraktiklarini söyleyip geri dönemeyeceklerini söylemişlerdir.

    birincisi kapiya zili süs niyetine mi takiyoruz? niye kapi zili çalinmiyor de telefon ediliyor? bununla ilgili teorim aldiğim eşyalar yükte ağir olduğu için telefon edip beni aşağiya indirip eve kadar bana taşitacaklardi, ben telefonu açmayinca bu planlari suya düştü zile basmadan çiktilar gittiler. işte sizin çalişanlarinizin kalibresi, çapi bu kadar.

    ben kargo sektöründe telefon ederiz kapi zili çalmayiz, telefonu açan olmazsa evde yoktur der geçeriz gibi bir anlayiş olduğunu düşünmüyorum.

    ikincisi evde olduğum halde iki dakika sonra ayni numaradan dönüş yapip rica etmeme rağmen niye geri dönülüp teslimatim yapilmiyor? bu mu müşteri memnuniyeti anlayişiniz?"
5601 entry daha
hesabın var mı? giriş yap