7 entry daha
  • ucuncu sezonum da bitti. dusmesek iyi diyordum, takim oyle bi basladi ki lige, agzim acik kaldi. saka maka playofflari zorluyoruz derken birdenbire saat 12 olmus da takim balkabagina donusmus gibi cemizgezekspor tarzi oynamaya basladik. (cemizgezekspor bizden buyuk bi takim olabilir bu arada, emin degilim) galiba soyle bi 2 ay galibiyet yuzu goremedik, ligdeki son 5-6 siraya evimde ziyafet cektirdim resmen, mac boyu adamlarin kalecisini topa tutuyoruz resmen, herifler 85'ten sonra 1 tane atip donuyorlar 3 puanla. bu kac kere yasandi bilmiyorum.

    sahayi bi parca buyuteyim dedim, keske buyutmeseydim. bi ara bizim takim ligde deplasmanda en cok puan kazanan fakat evinde en az puan alan takimdi. en ust siradaki takimlari deplasmanda rahat yenip, evimizde alt siradakilere ciftetelli oynuyorduk. sonradan bi nebze toparladik isi, hatta art arda galibiyetlerle tekrar playofflari zorlamaya basladik ama son 5-6 hafta takim kafa olarak tatile cikinca ligi tam ortada bitirdik.

    http://i.imgur.com/xymyd7z.png

    inisli cikisli grafigimiz de su sekilde.

    http://i.imgur.com/l8ergby.png

    transfer mevzusu cok cetrefilli. bosta olan oyuncu yazin zaten bizi istemiyor onu anladik da, sonbaharda falan da alamiyoruz bunlari. adamin tek talibi benim, 6 aydir maas almiyor pezevenk, ama ben gelmem cekiyor. anca baharda alabiliyorsun. e oyle free agent transferinin de icine sicayim. biz de kiraliklara verdik kendimizi. kiralik olayi da surpriz yumurta gibi, back up olsun diye aldigin adam hayvan gibi oynuyor, yildiz diye gelen adam dokuluyor falan, pek guvenilir bi olay degil yani.

    tek guzel gelisme surda yasandi, wimbledon'dan de vita diye bi arkadasi belese almistim. adami yarim sezon oynattik, hem de ne kontratla oynattik, bi tek denize karsi yali ve benim gotu vermedigimiz kaldi. ama adam 15 maca cikti, 3 gol atti, benim de kan beynime vurdu tabi. siktirsin gitsin amina kodugumun evladi dedim, o sinirle de 100k'ya onermisim bunu, ki degeri o kadar da etmiyordu. bi baktim 65k'ya italya'dan teklif geldi. gule oynaya sattim. o parayla da free agent getirdim bir suru, takimin iskeleti olustu.

    oyunda en zor mesele iskelet olusturmak. su kiralik gitsin bu gelsin derken follos oluyor duzeniniz, su an elimde bi iskelet var, ve dogru duzgun kiralik getirebilirsem bu sene mid-table yapan bu takim, seneye playofflarda oynar bence. hadi hayirlisi.

    edit: kupalari soylemeyi unutmusum, fa trophy'de 3.turda elendik, millet ligi bile belli olmayan kek kek takimlarla oynarken, ben daha ilk turdan bizim ligdeki tasakli takimla oynadim falan, bence iyiydik. fa trophy performansi iyi olunca da takim nazire yapar gibi fa cup'ta daha dorduncu eleme turunda elendik. kupanin ilk turunu bile goremedik yani. rezillik.

    onumuzdeki sene sahayi yine minimum yapicam, bi de tutumluk olsun diye bonuslari low verdim, tum takim sezon boyu maclarda uninterested, complacent kafada oynadi. paraya kiyicam, saglam para vaad edicem pezevenklere, bakalim nolacak ?
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap