37 entry daha
  • efsane olmuş birçok oyun yapan, ancak bu oyunlar sırf tuttu diye hikaye değiştirip 3-5 özellik ekleyerek her sene yeniden piyasaya sürülen**oyunlar üretmeyip, yaptığı işin hakkını vererek bir oyununa milyonlar harcayıp, yıllarca geliştirip yeni efsaneler yaratan şirket.

    en yakın olarak ellerinden bu yıl içinde gta v gelecektir. sonrasında uzun yıllar önce duyurulan agent ve yapım aşamasında olan ancak henüz duyurulmamış bully 2'nin gelmesi bekleniyor. bully eğlenceli bir oyundu ancak fazla tanıtımı olmamasından dolayı çoğu kişi tarafından keşfedilemedi tıpkı red dead redemption'ın bir önceki oyunu red dead revolver gibi. bully'de asıl patlamayı tıpkı red dead redemption gibi serinin 2.oyununda yapacaktır muhtemelen.

    bu şirketin oyunları için çıkardığı ek paketler bile diğer oyun stüdyolarına ders niteliğindedir. diğer stüdyolar 2-3 silah eklentisi, yeni haritalar, yeni kıyafetler gibi kıytırık özellikler için oyuncularından para yolma derdindeyken rockstar games, gta ıv'e the lost and damned ve the ballad of gay tony adında 2 devasa ek paket çıkartmışlardır. öyleki bu iki eklentiyi bir kutuda birleştiren episodes from liberty city paketini çoğu oyuncu kendi başına bir oyun sanmıştır ve bu şekilde değerlendirmiş ancak işin aslı bunlar sadece ek pakettir. aynı şekilde red dead redemption için undead nightmare adında, oyunun temasına müthiş derecede uyan bir ek paket çıkartmışlardır.

    ayrıca yaptığı tanıtımlarda oyunları kadar güzeldir. sadece bir eklenti paketi, getirdiği özellikleriyle birlikte ancak bu kadar güzel tanıtılabilirdi: http://www.youtube.com/watch?v=awupd9x0s7c

    çıkışını beklediğimiz o günlerde yüzlerce kez izlemişimdir belki.
278 entry daha
hesabın var mı? giriş yap