43 entry daha
  • açıkçası bu film, bir nebzeye kadar tatmin edici olsa da, belli platformlarda* overrated hale gelmiş bir film diye düşünüyorum. aynı konsepti hollywood işleseydi, filme dair bir çok şey yerden yere vurulacakken, düşük bütçeli olması, bir dereceye kadar tatmin edici senaryosu, ispanyol olması ve "az bilinen" film olması, direkt insanların yüksek puan vermesine sebep oluyor. bana kalırsa filmin sunduğu pek de bir şey yok. daha önce ve sonra aynısını defalarca gördüğümüz zaman döngüsünü vasat biçimde işliyor. örneğin primer, kat kat daha orjinal fikirler sunuyor. hani etliye sütlüye karışmayan nitelemesi vardır ya, aynen öyle. ne kötü deyip yerden yere vurulacak, ne de "vuuu öyle böyle değil süper orjinal, çok zekice" deyip abartılacak bir yanı yok zira özgün bir şey sunmuyor.

    --- spoiler ---

    1. sütle çalışan zaman makinası
    2. arif susam'ın ispanya şubesi
    3. "nipplelarınız çok güzelmiş" hanımkızceğiz
    4. olağandışı bir durumun ortasına düşmesine rağmen odun gibi tepkisiz bir ana karakter. amk sütle zaman yolculuğu yapıyorsun lan insan iki bir şey sorar, geyik çevirir bunun üzerine. "ehehehe iyi ki kendimi hector 2' ye güncellemişim. bu güncelleme iyi oldu" gibi siktiriboktan espriler yapar.

    neyse. böyle şeyler barındıran bir film. türk filmi olaydı o hector'dan ne espriler çıkardı. yani sulu mizah demiyorum ama tam bir odun olan hector yerine oradaki durum komedisini de yansıtabilecek karakterler de düşüneydiniz faq about time travel gibi, en azından oradan yüksek puan alabilirdi.
    --- spoiler ---

    sonuç: vasati kırk çöp
106 entry daha
hesabın var mı? giriş yap