61 entry daha
  • en temizi. kansız, belki cansız da ama bugün karnımda başka bir tilki var. övmeyi planladım, kim durdurabilir?

    turuncu, takınca benim bile canımı acıtan klipsli küpelerim var. başka şeylerim de var elbette ama reklam yapmıycam şimdi. geçen taktım, klipsli nasılsa diye, nasıl duracağını merak edip takmayan erkek arkadaşım kalmadı. bir de cafcaflı. sorsan hepsi, höööeyt erkek grubu ama. dedim ki o vakit; demek ki biz bu erkek milletinden çok şey bekliyoruz ilşkide. oysa adamlar klipse tav düşünün artık. benle o kadar ilgilenmediler o gün, alındığımdan da değil ama insan bi klipse tercih edilince de inciniyor işte. düşünsene kaç kalem maddesi var ilişki dediğinin. ilgi, emek, özen, özveri, ver de ver. sorun yok diye tekdüzelikten sıkılan var bir de sorun yaratmaya çabala, düşün, kur da kur. ne kadar özensen o kadar olmuyor zaten, tarla değil ki ektiğini biçesin. sürekli kabak çıkan tarla mı olur? hüzünlü hasat. bence üzümlüsü iyidir.

    neyse, görücülük mefhumu diyordum. sıkıntısız. gördük mü? eveeet, al bakalım. yok o kadar da değil. gördük mü, daya kahveyi. kahve yapmayı beceremiyor musun? yaptığın kahvelerdeki köpükler, yaşam sevincin gibi, nisanda üstelik, birdenbire yok mu oluyor? cillit bang hemen ara, siparişi ver. bu arada ev işleriyle ne kadar haşır neşir bir insan olduğum su yüzüne çıktı farkındayım. cillit bang ne bilmiyorum itiraf edeyim, ama sanki kahveyle ilgili değil. karıştırmayalım. ne diyorduk, kahven kötü mü oldu? dert değil. tuzlu kahve kabul gören bir şey, piyasası bu. ne kadar kötü yapabilirsin? sonra, içinde kavli geçen bir cümle ki, günlük hayatta kullanımı yok. bence, ailelerin de kafası karışık. zaten saçma bir şey yapıyoruz, sırf görebiliyoruz diye görücü olmak zorunda mıyız, söyleyelim de kurtulalım madem geldik, diye düşünmüyorlar bile, ne demek istiyoruz diye. artık utanmışlarsa. sonrası, malumunuz, halay. o konuya girmek istemiyorum. halaya da. ama herkesin, cebren de olsa en az bir kez başına gelmiştir.

    gün geçmiyor ki ilişkilere giydirmenin, başka bir yolunu bulamayayım. bunca emeği ilişkilerime versem, belki bu kadar söylenmeme gerek kalmazdı demeyeceğim. verdim, onun olacağı yok. böyle hiç yoktan eğleniyorum.

    giydiririm. onu bari giydireyim, üşümesin. ilişkinin kendisi, iki kişinin örtmeye çalıştığı tek kişilik yorgan gibi çünkü, bir kişi hep üşüyor.
238 entry daha
hesabın var mı? giriş yap