3697 entry daha
  • --- spoiler ---

    s03e03

    edmure sırf senin için yazıyorum bu entryi. karizmatik bir şekilde başladın o oku atamadın ya, dayım sağolsun elinden aldı da attı " bi siktir git allasen " bakışı da artı güzeldi yoksa kayıktaki cenaze ömrü billah küle dönemeyecekti mahvettin beni gülmekten. ayrıca yeni sezona başladığından beridir en çok hoşuma giden bölümdü. dizi repliklerine bağlıyorum onu da kesinlikle. sandalye çekme yarışı da güzeldi gerçekten lannister'ın, anlamıyorum ben bunları gerçekten. kız sürüsü yaratıp onlardan çocuklarını doğurtturan manyak herif " dindar olmasam sizi içeri almazdım " demez mi, amca çok vicdanlısın yemin ederim.

    bir lisan bir insan gerçekten, bu bölüm bunu daha iyi anladım. khaleesi asker alımında adam resmen saydırıyor çevirmen kız da ne güzel düzeltip aktarıyor, havalı havalı dinliyor bir de hey allahım nerden bilsin ne diyor da ejderhasını gerçekten verecek mi bunu yapabilir mi anlam veremiyorum. fahişelerin podrick'ten para almaması, şarabı alıp anlat bakalım muhabbeti iyiydi.

    ve son olarak geldik jaime'ye dostum sezon başlayalı en çok şaşırdığım kısım senin elinin gitmesi oldu valla hiç anlamadım kaşla göz arasında kestiler elcazını, her yerde babam babam diye zırvalamazsın artık sanırım. ayrıca brienne'ye kesin aşık olacaksın demedi deme bu kadını koruması da hoşuma gitti gerçekten. ayrıca adam bunun ellerini çözdükten sonra " yemekte istersin sen şimdi " dediğin de anladım bu bunla dalga geçiyor ama o lafına güldüm ne yalan söylim. neyse gelişmeler bekliyorum artık bu diziden paso replik konuşuyorum burda dikkat kesildim de hadi az gayret senaristim.

    --- spoiler ---

    edit: khaleesi astaporluların dilini biliyormuş meğerse öyle dediler.
38567 entry daha
hesabın var mı? giriş yap