19 entry daha
  • the last airbender* filminden sonra uwe boll ile karşılaştırılır hale gelen, hollywood'daki uzatmalarını oynayan m. night shyamalan ve django unchained'deki django rolünü bile başrol değil diye reddeden will smith'in, jaden smith'in promosyonu için bir araya geldiği film. sonuçta alan razı veren razı durumu oluşmuş sanırım.

    will smith, arada oğlu jaden smith olmasa bir m. night shyamalan filminde oynar mıydı? peki m. night shyamalan, will smith'i filminde oynatamayacak olsa, başrolü jaden smith'e verir miydi sorularını sormak bu noktada gereksizleşiyor.

    tahminim, sci fi'ı az ve/veya mantık hatalarına sahip ama izlenebilir bir aksiyon filmi olur. film imdb'den 5.5-7.5 arası bir not alır ve bu notun 1 puanını da will smith'e borçlu olur (yani gerçek puanı hesaplamak için 1 puan çıkarmak gerekecek: 4.5-6.5). will smith'i de, shyamalan'ı da severim ama bu film, casting'indeki anlattığım doğal olmayan çıkar ilişkisi yüzünden tutmayacakmış gibi bir his var içimde.

    wikipedia sayfasında meslekleri arasında bir tek rocket scientist ve astronaut yazmayan jaden smith*** hakkındaki tahminim: bu kadar promosyonla başarısız olabilmesi için ancak sansa stark zekasında ve kristen stewart yeteneksizliğinde olması gerekiyor. bu yüzden muhtemelen uzun vadede babasının kariyerini yakalaması kesin gibi görünüyor.
105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap