4 entry daha
  • yarginin kararini okumadan gercekleri anlamak guc ama medyaya gore yargi bu cocuklarin tacizini sorusturmak icin bekaret testi istemis. akla gelen ilk soru su: cocuklarin bekareti bozulmadiysa bu taciz olmadigi anlamina mi geliyor? zaten bizim ulkemizde deneyimli tecavuzculer bekaret bozmadan tecavuz etmenin kendilerini koruyacagini bilirler. taciz icin bekaret bozmak sartini arayan yargi cocuklari ikinci kere taciz ediyor.
    doktor gorevini yapmaktan kacinmamis. cocuklara muayenenin detaylarini anlatmis. fakat cocuklar ikna olmamislar. o da tip etigi (ve insanlik namina) cocuklarin istegine saygi gostermis. kahveden adam toplayip zorla mi muayene etseydi?
    taciz davalarinda tacizin neden oldugu travma, davacinin hakliligini kanitlamak icin gecirdigi travmanin golgesinde kaliyor. tecavuz davasini sogukkanlilikla acan fakat savci tarafindan sorgulandiktan sonra intihar eden kadinlar var. pek cok tanik, savcinin sorgulamasini tecavuzden daha acimasiz buluyor. tecavuz bir siddet eylemiyken, bu tip sorgulamalar davacinin kisiligine, ahlaki degerlerine, akli dengesine, yasam ve giyim tarzina, guvenirligine dair hakaretler icerebiliyor. genelde polis, adli tip, ve yargi bu acimasiz sorgu sisteminin dogal parcalariyken, soz konusu doktor vicdanini kullanmis. ustelik eger rizasina karsi bu cocuklari muayene etseydi, bu taciz sayilmayacak miydi?
    ebeveynlerin cocuklarini, adamlarin nisanlilarini gonderdikleri bu test hakkinda soylenecek hersey soylenmis burada:
    bekaret testi
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap