4 entry daha
  • sevgili toktamış ateş hocamızın program formatında gördüğü hataları eleştirdiği bölümü gerçekten tekrar izlenmeye ve okumaya değerdir.

    bakalım ne demiş sevgili hocamız:

    "şablon yanlış(daaaannn varan 1).çok yanlış...

    şimdi burada sekiz tane çok değerli öğrencimiz var ve bunların gerçek düşüncelerinin ne olduğunu bilmiyoruz.

    ali kırca araya girer: şimdi öğreneceğiz ehe ehe he...he..soracağız yani...(neyse susayım)

    inşallah söylerler.

    çünkü savundukları düşünceye ısınıyorlar ve bu demogoji yaratma işidir. hani, yani insanlar neye inanıyorsa onu savunmalı. inanmadığı birşeyi savundurtmak insanlara hem demogojiyi tahrik etmektir ve yani bilmiyorum mesela hükümet açılışı yapan zeynep, ahmet muhtemelen dile getirdikleri görüşlere inanmıyorlar. ama burada kurada öyle çıktı diyerekten bunu savunuyorlar. bu çok mantıksız. fevkalade mantıksız birşey ve aynı şekilde muhalefetin görüşlerini savunun arkadaşlar belki savundukları görüşlere inanmıyorlar ama öyle bir şablon konmuş ki onlara inanma ve demogoji yapma zorunluluğunu veriyor ...

    ...şimdi birde konu çok yanlış. şimdiii kemalizm ömrünü tamamlamış mıdır? kime ne?!(lol)

    böyle bir soruyu bu gençlere savundurmanın anlamı var mı?(daaan varan 2)
    yani tamamlamıştır deyince insanalar tamamlamış oluyor tamamlamamıştır deyince devam edicez.

    konu çok yanlış ve ümit ederim maksatlı değildir ve netice olarak sms yanıt beklemenizde çok yalnış.(daaaaan varan 3)

    hani şimdi hangi ekibin arkadaşları daha çok telefon başında duruyorsa, onlardan geliyor şimdi telefonlar, hani bilmiyorum atv ye yada telekoma para kazandırmak gibi bir amaç yoksa burda (ali kırca: o da yok, walla yok) hani bunun olmaması lazım iyi kötü bir uzman heyeti oluşturmuşsunuz bir teknik juri var, e bunların oylarıyla yetinmeniz lazım ama onlarında oyunu almanız hani bilmiyorum insanlar saat ikiye kadar oturuyorlar mı? oturuyorlarsa neden oturuyorlar ve telefonla oy veriyorlarsa hani gerçekten konuşmacıları beğendikleri içinmi (ali kırca: ehe he he ramazan olduğu için oturuolar walla bak)
    yani gerçekten inandıkları içinmi yoksa arkadaşları orda olduğu için mi? ne bilim öztünç umut zeynep yada herhangi biri orada olduğu için mi oturuyorlar? bu da yanlış.

    (işte en can alıcı sözü)
    şimdi bu program yanlış.(ali kırca ve seyirci güruhu: aha ha haha ahhah ehuehuehueheuh)

    (ali kırca: biz gidelim)

    (alkışlar) "

    hocamıza tespitlerinden dolayı kucak dolusu sevgiler yolluyoruz.

    kendisi zaten bütün bunları söyleyerek ben programı iplemiorm komple hatasınız ama kemalizm öldümü diye tartışmaya çalışırsanız gelir adjustment verir giderim mesajını gayet net aktardı bize.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap