50 entry daha
  • bir tür rüya yönlendirme programı. istediğiniz türden rüya görmenizi sağlıyor denebilir.
    işe yarıyor mu? doğru kullanılırsa evet. vuhuu.
    program bildiğiniz gibi doz doz ayrılmış durumda. hemen hemen her doz 30 ile 40 dakika arasında. bu yüzden dozların çoğunda uyuyakalıyor, dalıyorsunuz. işte tam bu esnada gördüğünüz rüya bu doz ile ilgili bir şey oluyor. bana sorarsanız güzel bir şey.

    denemek isteyenlere bir kaç tavsiyem olacak:

    -ilk olarak hayal gücünüz sizin en büyük yardımcınız olacak. dozu dinlerken hayal edin. elinizden geldiğince sevdiğiniz, istediğiniz şeyleri hayal edin. elbette hayal ettiğiniz şey doz ile ilgili olsun. o şekilde daha gerçekçi sonuçlar elde ediyorsunuz. şöyle bir örnek vereyim: dinlediğiniz doz nitrous olsun. 10 dakikalık bu dozu dinlerken bir arabaya bindiğinizi ve çok hızlı gittiğinizi hayal edebilirsiniz. metrelerce yükseklikten düştüğünüzü ve tam yere çarpacakken uçtuğunuzu hayal edebilirsiniz. bir şelaleden akan bir damla su olduğunuzu hayal edebilirsiniz. ancak genel olarak hızla ilgili şeyler hayal edin.

    -kendinize bir takvim hazırlayın. internette de mevcut bazı takvimler. bunlara da uyabilirsiniz. takvimi hazırlamada ki amaç beynin seslere alışması. çünkü sesler bazen cidden çok sinir bozucu, baş ağrıtıcı, mide bulandırıcı ve zarar verici olabiliyor. bu yüzden alışarak ve yavaş gitmek önemli. bir anda 4-5 doz üste üste dinlerseniz tüm gününüz saçma bir hala alabiliyor.

    -dozu dinlemeden önce doz ile ilgili açıklamaları okuyun. neden mi? çünkü program temel olarak plasebo etkisiyle çalışıyor. eğer açıklamaları okursanız ona göre sonuçlar bekleyecek ve büyük ihtimalle de bu sonuçları elde edeceksiniz. ''quick happy dozu sizi mutlu eder. hem de sadece 5 dakikada.'' eğer ön yargı konusunda aşmış bir kişilik değilseniz ve birazda hevesiniz varsa mutlu olursunuz. yüzünüzde salak bir tebessüm ile dolaşırsınız. güzel bir şey.

    -motivasyon çok önemli. bunun için önce uygun ortamı sağlamalısınız. uygun ortam ise şu şekilde şekillendirilebilir: uzanır konumda olabileceğiniz rahat bir yatak, koltuk vs., karanlık bir oda ve karanlık bir oda olmasına rağmen gözlerinize örtebileceğiniz bir cisim; tercihen havlu, uyku maskesi, bir giysi, bir bez. gözlerinizi kapatmanız daha iyi olur ama gözlerim açıkken daha iyi hayal ederim derseniz (?) o da olur. önemli olan karanlık ve rahat bir ortam. motivasyon için gerekli olan diğer bir şey de dış dünya ile bağlantınızı mümkün olduğunca azaltmak. bunun için hiç ses geçirmeyen bir kulaklığa ihtiyacınız var. dikkat dağıtıcı şeyleri de ortadan kaldırmalısınız. ortadan kaldırmak derken gidip kardeşinizi öldürün demiyorum elbette ama sizi bir kaç saat yalnız bırakmasını söyleyin.
    dozu dinlerken hayalinize odaklanın. onu yaşıyormuş gibi hayal edin. biraz sonra cidden yaşıyor olabilirsiniz çünkü. bazen saymak da içe yarayabiliyor. ancak ben hayal etmeyi daha etkili buluyorum.

    -kesinlikle dozu bölmeyin. nice dozlar gördüm 30 dakikasının ilk 25 dakikası bir şey olmayan son 5 dakikada uçuran. bu yüzden ''sikerim lan böyle işi'' deyip dozu yarıda bırakmayın. sonuna kadar dinleyin. ayrıca biri sizi doz sırasında dürter, rahatsız eder, ''ne yapıyorsun lan manyak'' derse karşılık vermeyin. verirseniz de dozu baştan yapın. bunlar önemli şeyler.

    -bir doz işe yaramayabilir. doğrudur. bu yüzden bu dozdan soğumayın. tam aksine bir kaç gün sonra bir daha deneyin. cidden 2. seferde çok daha etkili oluyor. 2. seferler bu açıdan önemli. 2. bir defa deneyin.

    -eğer aşırı ön yargılıysanız youtube'dan neyin i dose videolarını izleyin. heveslendirici yazılar okuyun. oha süpermiş deyin. böylece benim gibi sizin de ön yargılarınız gider. çok karşıydım bu merete ben de. ancak alışkanlık yaptı şimdi.

    -ilk seferlerde ağır şeyler denemeyin. etkisinden kurtulamıyorsunuz. saçma sapan bir şey oluyor. ben ilk gördüğümde ''oha lsd, peyote filan var '' deyip direk onlara atladım, hala kulağımda çınlıyor sesler.

    -forumlarında gezinin, yorumları okuyun, hislerinizi paylaşın. çok daha iyi hala gelecektir.

    bunlar dışında aklıma bir şey gelmedi önerebileceğim. geldikçe editlerim. en çok önemsediğim şey plasebo etkisini harekete geçirebilmek. bunun için açıklamaları okumak cidden önemli.

    şimdi etkilerini açıklayayım. ben genel olarak uyuyakalıyorum ve rüya şeklinde görüyorum. ancak zaman zaman uyanıkken de uçtuğumu -bildiğin uçmak, pır pır diye- koştuğumu, bedenimin yükseldiğini ve uyuştuğumu da bilirim. siz deneyin. sizde etkileri daha farklı olacaktır.

    kısaca deneyin lan şunu. çok güzel bir şey.

    edit1: bu arada soracağınız sorular olursa yeşillendirin.
    edit2: -dozları mp3 formatına çevirme imkanınız var. mp3'e atıp dinlemek daha etkili oluyor.
    edit3: bu adresten dozların neler olduğuna ve etkilerine, ayrıca fiyatlarına ulaşabilirsiniz. çoğu zaman oha 200 dolara doz mu olur lan dediğim oldu.
    edit4: -üstünüze yorgan örtebilirsiniz. bazen insan dümdüz ve hareketsiz yatarken çok savunmasız hissediyor. biri gelecek ''mumuuh'' yapacak filan diye. ancak uçmak istiyorsanız bunu önermem.
    edit5: 4 sene önce yazdığın entry'den utanmak.
    edit6: utanmaktan vazgeçmek
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap