125 entry daha
  • polonya vatandasligina sahip kizlar. ulkelerinde an itibariyle bir yildan fazla suredir yasamamdan mutevellit kendileri hakkinda bir kac satir de ben yazmak isterim nacizane. kuskusuz ilk zamanin otesi entyrim olacagi icin cok da heyecanliyim. olabildigince objektif sekilde kendi goruslerimi anlatacagim. sonuc olarak, benim nickim adim soyadim, biraz arastiran zaten nerede yasadigimi gorur. ben temelli burada yasayan, ana dilim gibi olmasa da cok akici sekilde lehce konusan, burada calisip, para kazanan, vergi odeyen, hakemlik yapan biriyim. kesinlikle elestride bulunup saygisizlik yapmam, tepeden bakmak istemem ama 4 ayligini erasmus icin gelmis, tamamen suni, kampus-club disi gerceklere uzak, yada hasbelkader antalya'da yaz aski ayagina baslamis yada internetten tanisilan 'hayatimin aski' hede hodolerini degil, burada yasayan standart bir adamin gorusleri olacaktir bunlar...

    oncelikle sunu bilelim ki, burada da kezban var. burada da cirkin, sisman, tipsiz kiz var. bir kelime ingilizce bilmeyen, agzindan kufur eksik olmayan, 16-17 yasinda bebek arabasiyla otobuste bagira-cagira konusan, kollari jiletli, vs. bilimum kotu ozelligi olan kiz da cok. her ulkede boyle tipler var. sevgilisini catir catir aldatan da var - burada eksi tusuna basacaklara pesinen tavsiyem, bana ozelden ulasin, size yazili kanitlar sunayim, gidip facebook'da arastirin dedigim kizlari-

    o yuzden yok 'bunlar tanrica.' agbii yeaah asla aldatmaz slav kadini super yeaah' vb. yalanlarla kandirmayin kendinizi. burada da her ulkede oldugu gibi yatan kalkan kadinlar, aldatan kadinlar var. hic kendinizi kandirmayin, agbi super ahlakli bunlar asla aldatmiyorlar.

    yine eksicilerin paragrafi; evet, kampusunuzde, yada alanya'da tanistiginiz sevgiliniz iyi ingilizce bilir, yabanciya aciktir, evet, krakow, poznan, woaw, supercool kizlar, agbi inanilmaz sicaklar hepsi ingilizce biliyor bidi bidicilar... gidin. lodz'a, bydodyszca, bialystok'a orada goreyim ben sizi. sehrin iyi egitimlileri disinde kimse suratiniza bakmaz, ingilizce konusmaz. lehce olmazsa olmaz.

    eger, eksilemeyip halen okumaya devam ediyorsaniz...

    o kadar cok guzel kadin var ki, guzel kadin sayisi o kadar yuksek ki, kizlarin cogu sade, duru ama bir o kadar da alimli ki, ne yapacaginizi sasiriyorsunuz. tas gibi hatun, guzel oldugunu soylediginizde kizarip bozarip, 'hayir, cok cirkinim, kendimi guzel hissetmiyorum.' diyebiliyor.

    kac kez yemege ciktigimizda hesaplari kizlar odedi, kendi icecegini aldi, taksiye para verdi.

    alisveriste harcamasini hep kendi yaptilar, hicbir zaman pahada, siklikta lukste gozleri yok. cok mutevazilar, otobuste, tramvayda takilir, evi baksaiyla paylasiyor olmaniz umrunda degildir, cok basit seylerle mutlu oluyorlar, siz gercektn severseniz onlar sizi bir o kadar seviyorlar, temizlik, yemek, vb. yapmaktan cekinmiyorlar.

    inanilmaz eglenceli kizlar, dans etmeyi, gezmeyi, tozmayi seviyorlar. cogu katolik kokenli ailelerden geliyor, o nedenle bara gidip kiz kaldirma isleri o kadar kolay degil, bir kizi yatak odaniza goturebilmeniz icin vakit harcamaniz sart.

    bir de acayip kiskansclar, en az turk kizi kadar.

    velhasil, ben her sekilde turk kizina tercih ederim, ekonomi masterli, iki dil bilen atletizmde leh rekoru sahibi hatun, bebek gibi bir hatun kendini cok cirkin bulup dovunuyor, bunlara bakinca turk kizlarina harcadiginiz zaman, para ve emege uzuluyorsunuz.

    eksici kezbanlarimiza leh bir kiza leh oglanlri sormalarini tavsiye ederiz.

    polonya'dan saygilarimizla...
233 entry daha
hesabın var mı? giriş yap