141 entry daha
  • izlemeden önce beklentiyi düşük tutarsanız çok beğeneceğiniz; beklentiyi yüksek tutarsanız da beklentilerinizi karşılayacak, başarılı bir film. hem joel edgerton, hem tom hardy, hem de nick nolte'nin performansları için bile izlenmeye değer.

    --- spoiler ---

    filmin sonunda ne olacağını kestirmek güç olmuyor filmi izlerken. zaten çok sürpriz bir son yaratma, filmin sonunda seyirciyi şok etme derdinde olduğunu düşünmüyorum filmin. olayın nereye gideceği en başından belli, film boyunca da karakterleri anlamaya çalışıyoruz. filmin başında tommy'nin birden ortaya çıkması, salona gidip oradaki dövüşçüyü perişan etmesi ile ona biraz ısındırsa da, nerden geldiği ve ne yaşadığı belli edilmiyor. brendan ise en başından beri, daha şeffaf bir şekilde anlatılıyor, iyi bir ailesi olan, çocukları için, evi için uğraşan bir öğretmen. fakat zamanla geçmişte yaşanan bir takım olaylar anlatıldıkça, sonunda karşılaşacağını az çok bildiğiniz bu iki adamın kapışmasından kimin galip çıkmasını istediğinizi tam da kestiremiyorsunuz. en azından ben bu şekilde hissettim. sonunda brendan kazanmasaydı da demedim, iyi ki kazandı da demedim. filmin sonunu da - kullanılan müzik ile birlikte - çok iyi buldum. dövüşten sonra da başka bir sekans gösterilmesini istemezdim, bu şekilde bitmesi yakışmış filme.

    --- spoiler ---

    öyle on üzerinden onluk muhteşem bir film değil warrior, içerisinde klişeler de barındırdığı doğrudur. ancak sadece adamların birbirinin ağzını burnunu kırmasını izlediğimiz, vasat oyuncularla süslü dümdüz dövüş filmlerinden de değil. keyifle izlenebilir.
152 entry daha
hesabın var mı? giriş yap