141 entry daha
  • ortalamanın bir parça üstünde futbol takip eden herkesin hatırlamakta olduğu maç.

    halbuki beşiktaş şampiyonluğu değil, sadece 3 puan ve birkaç maçlığına 5 oyuncusunu kaybetmişti. kırmızı kartların ahmet yıldırım'ınki haricinde olanların tamamı doğrudur. samsunsporluların yaptıklarını uzun uzun anlatmayacağım, deli ibo'nun atılmadan önce verilmeyen faulden de bahsetmeyeceğim.

    biz sonrasında öyle maçlar yaşadık ki... bu maçtan birkaç maç sonrasında (sanırım) bülent uzun'un yönettiği bir ankaragücü maçı, hele hele ki deplasmanda 3-1 kaybettiğimiz diyarbakırspor maçı... çok net iddiamdır, deplasmanda kaybettiğimiz diyarbakırspor maç şampiyonluk almış 3 istanbul takımının oynadığı binlerce maç arasında aleyhte en çok hakem hatası yapılan maçtır. izlerken çıldırmıştım, sakinleşemiyordum. ofsayttan yenilen gol-goller, verilmeyen çok çok net 2 penaltı. yazarken bile içim daralıyor.

    17 hafta'da +8'ken, son hafta -14'e düşmek; 17 haftada 22 puan fark yemek neresinden bakarsanız bakın rasyonel gelmiyor kulağa.

    hata bizde, o ankaragücü, diyarbakırspor, hatta ligin sonuna doğru gençlerbirliği maçında yaşananları çarşaf çarşaf yazmıyorum buraya; liseliler de gelip atıp tutuyor sonra "eee n'olmuş 5 kırmızıdan 1'i haksızsa" diye.
212 entry daha
hesabın var mı? giriş yap